- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- абе за тия косми не мога да разбера
ми начи са понеже ми е тъпо сам в къщи и чета тука простотии (има бая матриал в тоя форум) и всяка втора тема е "обезкосмяване' "косми" и "епилатори и кола маски"
аз ли не съм нормален или вие? кво им има на косъмчетата. аз съм момче и си бръсна, не се скубя и такива гейщини, само по оная работа и под мишниците и лицето чат-пат - под мишниците щото се потя, а по оная работа да си играя по леснои не само аз да кажем. обаче другаде хич не посягам! какво да си бръсна краката, ръцете, гърдите и гъза? големата хигиена - ако не се къпеш и с косми и без тях ще си меришеш на емо гей
![]()
същото и за момичетата - мен лично даже ако има малко косъмчета на едно място ми харесва (сигурно съм извратен а?) то си е нормално да има косми. кви са тия охлювски истории се чудя?
нямам нищо против момиче да има косъмчета по ръцете или където и да е, ако има някой който гледа това като критерий е много зле...
при мъжете космите показват наличие на повече тестостерон (ако изобщо знаете кво е туй) аз лично съм виждал буги барабата (да бе тоя косматия) с доста мацки, тестостерона явно привличакой го знае къв е полов атлет
![]()
ми тва е от мен косматия йети
ако некой иска да си сподели или да спомене намирал лли е косъм в супата да каже!
Ами те повечето момчета като изискват пълно обезкосмяване, какво да ги правядаже съм си измислила девиз "Къдет` са бръсна аз, там и ти" какво е това нещо, аз се бръсна а пък мъжа няма да се бръсне
![]()
Ами да, аз тфа се чудя, защо като човек се обръсне и те пак поникватто си е нормално да има косми, изглежда мястото им е там, а?
то хубаво да няма косми но все пак да не са прекалено многода като гущер е гадно но какво ще кажеш ако има косми между циците
![]()
Каквото щете казвайте, но за момчетата предпочитам да са си естествениИначе понякога имам чувството че излизам с момиче...
И не разбрах за каква "мода" въобше се говори? То природата има ли си модни тенденции?
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
za higiena se govori nai ve4e kato si brasnete mi6nicite 4e taka po malko 6te se potite ... kvoto i da govorite spored men momi4etata predpo4itat priqtelite im da sa obezkosmqvat .. a i az mn se kefq kato si napravq kola maska na krakata ... kazvaite mi kakto iskate u forumite ama mi kajete ne6to kato me vidite na ulicata i dali pak 6te ubijdate nqkoi zaradi predpo4itaniqta mu ? (flex) ne mi pre4i da se obezkosmqvam i da eba maikite vi sqka ve4er![]()
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
И аз не мога да разбера защо всички отдават такова голямо значение на тия косми.Ако си с някой, който е супер като човек, но не се обезкосмява какво, ще го зарежеш ли??А и космите по половите органи си имат своята функция, не са там само и само за да има какво да махаме.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Лично аз си махнах и космите от гърдите, и корема от любопитство. Не съжалявам, защото останах изненадан. Не знам дали трябва мъжете да се обезкосмяват напълно, но всеки има право на избор. Дали е гей ще се разбере когато започне да му става от мъже, а не оттова, че няма косми.
Подкрепям .. Омръзна ми от голи пилета .. Това не е мъж. И няма нищо мъжествено в това приятеля ти да има по-гладки крака или по-тънки вежди от твоите!Първоначално написано от keep_smiling
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
neobi4am mom4eta gladki kato ohliyvitupo e
![]()
Подкрепям .. Омръзна ми от голи пилета .. Това не е мъж. И няма нищо мъжествено в това приятеля ти да има по-гладки крака или по-тънки вежди от твоите!
i po golemi muskuli ot ronie coleman i sig pak nqma da e maj a ? jenska mu rabota ama ne mi puka 6toto vajnoto e kak az se haresvam a i takiva mneniq kato va6ite sa malko + tova ako haresate 4oveka edva li 6te vi e problem 4e si obezkosmqva krakata poneje taka go kefi
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
Кой пък говори специално за теб?Ти ако искаш и главата си обръсни.Ние говорим по принцип.Първоначално написано от MiracleMaker
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
dam vuni4kata e qanem me kefi i po cicite na mom4eta e mnogo sexy
![]()
![]()
svesteromraz pozdravi kosmite si ot men
![]()
![]()
всеки има различен вкус![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ahaa az sam izkliu4enie zna4i za men moje vsi4ko ..a za dr maje nemoje dobre vinagi sam znael 4e sam specialen![]()
Бръснато момче (не говоря за главата) = гей
И аз така(:: предпочитам ги като мечета![]()
Миракле макер абе ти си пълен нарцис уе пич ( едва ли си чувал термина нарцисизъм) но ми приличаш на точно такъв бебок / нз закво повечето момчета днес ги изива на педераслък но аз се бръсна под мичшниците ***
и лицето разбира се и в нищо не ми пречи и нито ме прави по непривлекателен да има косми по краката ( все пак е естествно) и мажествено
нарцис такъв / а на момчепки партита ходиш ли ве ?!?!
Невежеството е УпаДЪК !
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
Въпреки,че за краката съм съгласна,но само лятото!!!
П.П. Шишарке да си чувал за препинателни знаци,главни букви и грамотно написани постовеТоя коментар е 2-я,който виждам и ми отне доста време докато го прочета (както беше и при предишния) и разбера (не,че разбрах напълно за какво говориш
)
da eba maikati umrqla pederas nedagav kaji mi ne6to v o4ite ne v tiq forumi da vidi6 koi e MYJESTVEN sys ili bez kosmi putka tapa
В какво ти се изразява мъжествеността?(ясно ми е, че космите не са признак за мъжественост, просто ми е интересно при теб в какво се изявява)Първоначално написано от MiracleMaker
Абе вие наистина май всички сте зле? За какво е направен този форум? Както гледам на всяка тема 90% от отговорите ви съставляват униаклно тъпи коментари.. както и тука виждам същото: "Абе за кво пишеш в тоя форум по добре се самоубий", "Какво търсиш отговора в форума" и отговори от този род.. това по принцип ви прави уникални злета.. защото не сте живяли достатъчно живот че да го казвате най много искам да обърна внимание на "МЪЖЕСТВЕНИТЕ" които не са излизали от тях от няколко месеца стоят и живеят във виртуалния си живот и са "ХЕРКУЛЕСОВЕ", стават виртуални хора (роботи) както повечето от вас и си мислят че това става наистина,но НЕ Е ТАКА не може ли да го разберете най накрая... това мисля че на повечето ви е ясно и няма да ви комплексирвам, а пък за тези "Аз съм кучка, но не и твоята" искам да кажа само едно - МАЛКИ ТЪПИ СМОТАНИ НЕДОРАСЛИ КУРВИ !
Aз мразя косми .. където и да са (корем,крака,лице,ръце) ии независимо дали си момче или момиче ... просто ми е гадно,противно,гнусно дори ... но наскоро като се замислих,че ако обичаш човека до теб тва ти е най-малкия проблем ...сега дори не ми прави впечатление и не ме интересува:P
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Кратко, ясно и вярно +1Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?