ми начи са понеже ми е тъпо сам в къщи и чета тука простотии (има бая матриал в тоя форум) и всяка втора тема е "обезкосмяване' "косми" и "епилатори и кола маски"
аз ли не съм нормален или вие? кво им има на косъмчетата. аз съм момче и си бръсна, не се скубя и такива гейщини, само по оная работа и под мишниците и лицето чат-пат - под мишниците щото се потя, а по оная работа да си играя по лесно и не само аз да кажем. обаче другаде хич не посягам! какво да си бръсна краката, ръцете, гърдите и гъза? големата хигиена - ако не се къпеш и с косми и без тях ще си меришеш на емо гей

същото и за момичетата - мен лично даже ако има малко косъмчета на едно място ми харесва (сигурно съм извратен а? ) то си е нормално да има косми. кви са тия охлювски истории се чудя?
нямам нищо против момиче да има косъмчета по ръцете или където и да е, ако има някой който гледа това като критерий е много зле...

при мъжете космите показват наличие на повече тестостерон (ако изобщо знаете кво е туй) аз лично съм виждал буги барабата (да бе тоя косматия) с доста мацки, тестостерона явно привлича кой го знае къв е полов атлет

ми тва е от мен косматия йети
ако некой иска да си сподели или да спомене намирал лли е косъм в супата да каже!