- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Емо грим и прическа
Знам, че е много тъпо, наивно и позьорско, но все пак ... ще може ли да ми подскажете 1-2 трика за емо грим и прически?Ако може да ми кажете къде мога да намеря магазин за емо дрехи в Варна (и ако не е проблем горе-долу да ме ориентирате за цените).Благодаря .... и да подчертая НЕ СЪМ ЕМО (само дрехите и прическите ме кефят)
Нарушена т.7
oth_fenka
Нарани ме! Знаеш го, нали?
Плаках! Ще плачеш и ти!
Виках! Не отговори нали?
Молих! Ще молиш и ти!
Исках! Но нямах нали?
Обичах!Ще обичаш и ти...
а кажи къде има емо магазин във варна и ще отида да избия всички емовци![]()
Много мило...нали подчертах че не съм емо....дори не разсъждавам като емо....не рева защото някой ме е марекъл тъпа например, да зема ножа и да се самоубия под звуците на my chemical romance.Просто ме кефи как се обличат и как боравят с косата и грима....само това е !а кажи къде има емо магазин във варна и ще отида да избия всички емовци Mad![]()
Нарани ме! Знаеш го, нали?
Плаках! Ще плачеш и ти!
Виках! Не отговори нали?
Молих! Ще молиш и ти!
Исках! Но нямах нали?
Обичах!Ще обичаш и ти...
кво ме интересува ако си облечена като емо няма те питам позьорче ли си или емо, БОЙ БОЙ БОЙ!
zna4i otidi v v-boxa i napishi emo grim ili emo-pri4eska 100% sigurna sum 4e 6te ti izleznat na4ini kak da oformqsh i grimirash,bih ti dala napravo linkkove ama sega ne mi se tursi
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ооообичам теПървоначално написано от Lil' Dizz
![]()
![]()
не ви ли писна бее. ГРОЗНО Е ОТВРАТИТЕЛНО....
(#) ...thats a cookie...
Алеле Боже!Вече навсякъде се продават "емовски дрехи", така че...
![]()
Първоначално написано от Lil' Dizz
не![]()
Начи забрайх как се казваше улицата, ама е тази главната перпендикулярна на Севастопол(май така беше) абе излизаш от тера нова и тръгваш на ляво правиш 15-тина крачки и свиваш първата в ДЯСНО правиш 20 крачки и от лявата страна е магазина на тъмно се казвапоне тва е най - емовския който знам.10 крачки преди магазина има една порта, обличаш се като фул емо влизаш вътре изкачваш 5-6 стъпала влизаш и 10 метала ти чупят главата
Не ни трябват повече позьори! бас хващам, че не си на повече от 12.Моя съвет е да се откажеш от тази залязваща мания, защото само факта че те кефи, значи че големия град ен ти влияе добре. емо съкс !!!
![]()
Каквъе в смисълът да се обличаш като емо след като не си такова.Не ти ли се струва леко тъпо?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
нз някой може ли да го обясни по-дебилскинадявам се че схвана. Разбра къде е магазина ще се напрайш на емо и след 5 месеца макс ще ти мине и ще осъзнаеш колко глупаво си изглеждала. С мен стана същото. + тва не мисля, че всеки, който слуша my chemical romance е метъл, тва е върховна група и не си струва да тропаш така фенчетата и. А относно цените- малко по-скъпо е от обикновените магазини, но цените са човешки и можеш да си вземеш сичко за коет се сетиш включително и ножчета
въобще не искам да прая реклама на шибания магазин, иди и виж сама за кво си говорим просту.Майка ми като влезе каза, че и приличало на къщата на сатаната
![]()
Първоначално написано от alenka
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е банално...Измислете нещо по-оригинално бе![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
хах бе оставете я нека се облече да се наконти да се напундри, да отиде в даскалото и да я скъсат от подигравки и най- много да я набият и след 1-2 дена да осъзнае колко е било тъпо и най-вече банално![]()
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Нов стил ...меетаалскиин ...разкарват се с брадви и де видят Метал да му теглят сапаПървоначално написано от nefchi_bs
(моля не се обиждаите аз съм 5годишно лапенце и си трупам коментар4ета )
sorry ама тва че озйорите на емо стила се кълцат на парчета, не значи че и аз го правя.![]()
и защо толкова мразите и ненавиждате емотата
![]()
а пък за този дето е пуснал темичката ше му помогна:
за грима от теб си зависи какъв искаш да е. но по- известни са дебелата очна линия или просто с молив, червени сенки на горните клепачи, черни, сини или мешани, ако ме разбираш. прическите винаги са били крещящи, така че независимо какъв ще е модела на прическата ти, тя трябва да е силно топирана и много рошава, или права но на кичури, или руса с черни кичури
дрехите можеш да си купиш от някой метал магазин :P
стара тема