.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Това е много хубаво! Много рядко се случват хора с толкова търпение. 2 години са си доста време!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Тя ме обича аз нея също

Цитирай Първоначално написано от Jigsaw Dynamite
    Цитирай Първоначално написано от Dim4oto
    Хора да ви споделя.Обичаме се много.2 години я ухажвах и настоявам да се вземем а тя ме отрязваше нз и аз вече защо. 2 години на болка страдание и несподелена от любов и съвсем мъничко щастие. Ето сега тя прие. Не спрях да настоявам и въпреки че ме е рязала повече от 100 пъти сигурно най накрая прие. Не знам каква е и основната причина, но сме щастливо влюбени 1 в друг и не можем да си се нарадваме. Исках просто да споделя колко съм щастлив. Обичайте се и вие и момчета не спирайте да се борите за любимите си. Осъзнах че когато си повече от настоятелен рано или късно момичето приема и се влюбва дори и преди това да е искала само приятелство от вас, а бях на път да намразя женския пол по дяволите. Сега съм на 20-тото небе . Това е от мене
    Пич, тая ти изневерява с най-добрия ти приятел :/

Или с най-добрата му приятелКА
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Долината На Идиотщината
    Не знам как си имал нерви да я ухажваш две години...много трябва да си я обичал и все пак браво дано потръгне

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може да те е рязала поради различни причини.Една от тях има вероятност да е:несигурността й в твоите чувства.А през това време в което си я "преследвал" тя си е дала сметка,че имаш чувства,иначе нямаше да я търсиш толкова време.Все пак нямат значение причините,поради които ти е отказвала да сте заедно.Браво за търпеливостта ти и бъдете щастливи.

Град
    Дълбините на канала :D
    сигурно и е дотегнало да и бръмчиш и за тва е приела...

Не знам и аз как я дочаках. Просто е с уникален характер. И не няма да се осера и няма да ми омръзне за седмица. Даже хлътвам още и още чак на моменти се плаша . През тези 2 години доста се карахме заради това несъответствие в чувствата и аз бях главния потърпевш, но и си доказахме че просто не можем 1 без друг и докато не се намери някое наистина сериозно обстоятелство което да ни раздели ние ще бъдем неразделни. Просто ако аз не я потърся тя ще ме потърси и обратното
    Не съм я карал на сила. Не мисля че някое момиче ще приеме насила да тръгне с някого

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    =D> =D> =D> =D>

Бравооооооо !!!!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си