- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в дядо ми
От известно време имам странни чувства. Сънувам как се еба с тате , с брата на мама , а сега осъзнах ,че съм силно влюбена в дадо !!!Моля ви , кажете ми как да му кажа ,че искам да ми набута овехналия си член !? Само при мисълта за здравото му космясало тяла , за увисналия задник ми идва да му се нахвърла !!!!
phah
направете си семейна оргия и снимайте
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
като ше се излагаш окей,ама поне майни тоя скейтър че излагаш и мене![]()
ОМГ! Тази тема е адски голяма Ебавка! А Ако не е - Ти си напълно НЕНОРМАЛНА!
Аз силно се надявам да Е ... защото иначе ... не знам ... повдига ми сеПървоначално написано от zaraaa
![]()
![]()
![]()
О, СТИГА. Дори в пълно със странни хора място като този форум, това е прекалено. Темата не е сериозна.
...и все пак, от любопитство, каква е разликата в годините с дядо ти? xD
Що да го махнаАз също карам скейт непрекъднато и даже днеска докато правих ollie се сетих за увехналия к*р на дядо и паднах и си ебах майката (също моя мечта).
Що да съм луда ? Не сте виждали дядо къв е пич !!Дадо като лупка баба и полиея пада :P И аз искам така
phah
На мен същоПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Абе, вие се шегувате, ама ако знаете дядо ми кви зъби има - и то истински! А аз винаги съм си мислела,че е чене, все пак е на 80 и няколко години. В шок съм!![]()
Ами дядо е още млад жребец едва на 75 е аз съм на 14Първоначално написано от NFW`
61 год Кво му е ? Да не искаш да ми кажеш че любовта има граници ??
phah
Aбе ти добре си падаш от скейта ама ... к*ра на дядо ти и той лесно ще пада .. ако изобщо се вдигнеПървоначално написано от balon4eee
Така че не е оферта
![]()
Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
Съгласна съм
Баба ти е възрастна жена .. Два пъти да и го вкара и ще се умори .. Така че не съди по неяПървоначално написано от balon4eee
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото искам малко спокоен сън тая вечер ....Първоначално написано от balon4eee
![]()
Ако искаш ще ти пратя снимки на дядо без бельо ??Чакай ей сега ги качваммммммммм
phah
Ами не мерси запази си ги за себе си и за самотните ти вечериПървоначално написано от balon4eee
![]()
![]()
Еми помоли тате, брата на мама и дядо да те нае*ат заедно.Няма да ти откажат.![]()
![]()
Първоначално написано от balon4eee
Виждам светло бъдеще на вашата...връзка. И деца, с тежки наследствени болести.
ОМГ!До къде стигнахте..
Fighting for nothing is what you're born for.
Аз, за разлика от теб, пиша по темата. Гаден спамер.Първоначално написано от hild_