- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко приятели имате които...?
Ми те по принцип много са казвали,че ще скочат и много са скачали,но 2-човека са ме оставяли с отворена уста просто.![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
2![]()
Общо... 2-3 (трима ако броим една приятелка извън даскало, даже май са 4). Поне е радостно, че си постигнал нещо като приятелство и може да разчиташ за подкрепа.
You are the antidote that gets me by
Something strong
Like a drug that gets me high...
казах 1 но явно като се замисля още по-добре не НЯМАМ в този живот си сам .. хората идват и си заминават в живота ти а ти вървиш напред сам .. може да срещнеш няколко приятели по пътя си но всичко е времено .. това е скапаният живот![]()
1.....другите са просто познати...
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Нито един.Аз нямам приятели.Обичам да разчитам на себе си.
Това си е мое мнение,но приятелите много много рядко са истински-носят ти само предателства разочарования ,интриги и главоболияНе ,мерси
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
momi4e sum.imam edin istinski det se vika toi za mene i az nego...
2ма..![]()
имам само 1 истински приятел , за който съм сигурна че ще си даде живота за мен(както и аз за него )
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
4-5
Първоначално написано от gryyym
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
az nqmam takiva priqteli no ako naistina obi4am priqtelq si sum gotova na tova i za 1 fr sam go pravil no tq ve4e ne mi e fr
Ne znam koi bi skochil za men, nadqvam se povecheto ako ne vsichki, no az bih skochil za vsichkite si priqteli.![]()
може би само 1
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
аз приятели в истинския смисъл на думата нямам - имам само познати, доста при това![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Първоначално написано от haterkata
![]()
4 човека
мн правилноПървоначално написано от gryyym
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Вече нямам приятели!
Първоначално написано от ScionOfStorm
ami.....samo 1![]()
3-ма са,но съм сигурна че ще го направят![]()
oo ima gi 2 3 nz .. no bash tolkowa .. pak se radwam che imam takiwa priqteli .. do skoro misleh dr hora za takiwa .. a te sa okazaha sawsem razlichni .. i priqteli mi stanaha tezi koito nai - malko ochakwah![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.