- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко приятели имате които...?
Отговора ти ме разби!Първоначално написано от N0_feAR
![]()
![]()
Напълно те подкрепям съвсем сериозно ти говоря!Яд ме е само където не се бях сетил аз за това!
Браво!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Като се замисля...може би 1-2 и то не съм сигурна на 100 процента.По-скоро аз бих скочила да помагам...![]()
![]()
Трима са... давам всичко за тях, не знам какво бих правила без да са до мен...
Николко. Честно казао,аз бих го направила за повечето от приятелите ми но за съжаление знач , че те не биха си заложили егоистичния си заник за менПросто хората са такива .... Аз го правя защото съм истински приятел
phah
еми аз мога само 7 момичета да нарека приятелки останалите са само добри и много добри познати... може би те биха направили това пък и аз бих направила всичко за тях дори и да се сбия с някого
3![]()
When you love someone, and they break your heart
Don’t give up on love, have faith, restart!
2ма
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
За жалост имам само двама истински приятеля, които биха помогналиИначе имам познати (но те определено не спадат към графата 'приятели'), които също били дошли, но само заради бутарския им характер хР
And I am not afraid to die.
My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
I'm cutting trying to picture your black, broken heart.
Love is not like anything,
Especially a fucking knife!
ako mu prawqt problemi nekfi "poziorcheta" skachampone taka smqtam...dosega ne sym popadal...samo 1 put imah takawa situacia ama ....5 vs 50 nyama smisul da se mlatim i begaIiiii ......pone bqh posledniq huknal da bqga...
може би 2-3
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
+ 1Първоначално написано от lo0s3r
![]()
.. TurN uP tHe mUsic And blOck ouT thE wOrld ..
Ми нз зависи колко е напечена ситуацията и какви са тези срещу мен![]()
![]()
![]()
Нямам.Всеки втори зад гърба ти говори,после за приятелство се бори!![]()
1 ... поне така се надявам![]()
макар че аз бих скочила срещу които и да е заради близките ми ''приятели'',но тее...![]()
пфф .. няма истинско приятелство всеки се се ражда и умира сам!!това е животът
и поне се надявам да има ЕДИН такъв човек![]()
emi 5-6 4oveka sa no ne mi trqbvat pove4e tezi sa mi dostatu4ni znam 4e 6te mi pomagat vinagi dokaza li sa go...
3 са тези,кото мога да нарека наистина ИСТИНСКИ приятели...във всеки един момент хубав или лош са били до мен...
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
2-3no i te ne sym sigyrna dali 6te go storqt
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Абе не са ти "само" толкова. Двама са си съвсем добре даже, от 5 до 10 са мега добре, а повече едва ли някой има.![]()
Аз мисля че нямам такива приятели, още повече, че сега съм в нов град и ново у-ще и никой не ме познава и аз не познавам толкова добре... Нито сме имали време да станем такива добри приятели, които се защитават дори и с бой. За старите приятели... едва ли някоя ще се бие за мен, но все пак повечето са момичета, а ние не се бием много или поне аз не съм се забърквала с такива до сега.
![]()
нямам такива приятели
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kiss_kris
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
мм имам мнн фррта ама не мисля 4е някой бил скочил заради мен![]()
тряя пробвам
но и аз не мислия 4е бих скочила както и да звочи
![]()
![]()