- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко приятели имате които...?
Аз също. От много малка се научих да не се доверявам на никой и може би за това сега ми е трудно да завържа приятелство, а и не ми трябва, като ги гледам повечето днешни дечурлига, едва ли "нещо подобно" ше се хвърли в бойПървоначално написано от haterkata
![]()
Бая. Не че нещо, просто обичат насилието.![]()
За бой ...Първоначално написано от proba66
Имам приятели които независимо от това колко и какви са - винаги ще скочат ... просто защото са ми приятели.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
еми 5-6ма,които винаги биха скочили ,но имам и приятели ,които им е просто за боя![]()
Приятелите са относително понятие .. аз имам май само един ..![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
4estno kazano neznam.za6toto momi4eto koeto smqtam za nai dobre priqtelka ne mi pomogna v takava sityaciq.skaraxme s s 1 dr f v daskalo a tq na 5 metra si sede6e na 4ina i si pregovarq6e yroka.ina4e drygite mi priqtelki biha se zast1pili za men v karanica no za boi mislq 4e 6te me zaebat
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
приятели к`во е това.нямам истински фр и не вярвам че има такива.
...след дъжда кървавите следи се заличават ...и тогава всичко започва от начало..
Скоро ми се случи , но не съм много сигурна , че това момиче ми е голяма приятелка .В смисъл , че скочи май по нейн интерес![]()
Абе няма всъщност , освен ако има изгода за тях
Имам достатъчно приятели,на които мога да разчитам из цяло.
Другите са просто добри познати.
Мамка му, за какво са ми да се хвърлят пред мен? После да се чувствам гузна ли? Аз имам 2 истински приятелки. И наистина не искам от тях да се убиват заради мен. Каква приятелка щях да бъда иначе?
Music will save the world!
Ами...няма такъв.Имам близки приятели,но те не биха скочили на бой зарад мен.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
nqmam priqteli..sama sum![]()
Мисля,че са 3 ,но съм абсолютно сигурна в 2ма.
ROCK
ON!
1- единствена приятелка,но ми е по-скъпа от всичко на света и както тя за мен така и аз за нея бих направила абсолютно всичко.. тя вече ми е повече като част от семейството,отколкото просто приятелка и такам..![]()
иначе имам още 2-3ма приятели,които си ги обичам ама с тях само се мотая и колкото купона да става и 1 ,която в скоро време аз самата ще и скоча на бой щото е станала непоносимо досадна![]()
..
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
В Канада се съмнявам да имам .. знам че приятеля ми би ме защиттил но друг .. хмм надали.. а и чесно казано не мисля че се налага...![]()
Imam 3 takiva priqtelki.. i mnogo mom4eta priqteli, koito biha go napravili zaradi men...pove4eto ot mom4etata ve4e sa udrqli drugi momi4eta zaradi men, a 2 ot tezi priqtelki sa se sbivali jestoko zaradi men i nokoga ne biha me izostavili... bieneto e 4ast ot jivota mi...bilo zaradi priqtel ili zaradi sebe si.. ne e pravilno..znam..popravqm se .. ne se biq tolkova 4esto..no bih go napravila za hora, koito se broqt na prystite na ednata mi ryka![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Imam 3 takiva priqtelki.. i mnogo mom4eta priqteli, koito biha go napravili zaradi men...pove4eto ot mom4etata ve4e sa udrqli drugi momi4eta zaradi men, a 2 ot tezi priqtelki sa se sbivali jestoko zaradi men i nokoga ne biha me izostavili... bieneto e 4ast ot jivota mi...bilo zaradi priqtel ili zaradi sebe si.. ne e pravilno..znam..popravqm se .. ne se biq tolkova 4esto..no bih go napravila za hora, koito se broqt na prystite na ednata mi ryka![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
За 4 съм напълно сигурен![]()