.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Философско есе

Охх мисли,мисли ама но не измислих нищо и се надявам някой от вас да ми помогне.

Трябва да пиша философско есе.Имам 2 теми (по избор само 1):
    1."Най-опасна е снабдената с оръдие несправедливост"
    2."Решението на проблемите на живота се забелязват при изчезването на тези проблеми"

Много ще съм ви благодарна!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Знам,че не искаш такъв отговор,но никой няма да седне да ти го напише,за да го предадеш и да пишат на г-н или г-жа Х отценка.Добра съм в писането на есета и незнам май бих писала върху пърата тема.Защо не седнеш и започнеш с нещо такова:"В живота има много неща,който не ми харесват.Не харесвам да виждам бедността в очите на хората,не харесвам това,че някой са под надменни,не харесвам лъжата,не харесвам измамата.Всички тези неща малко или много са една голяма несправедливост.А най-лоша е тази несправедливост,която може да бъде премахната,но за която не си мърдаме пръста.Тази,която можем да предотвратим,но не пожелаваме.Несправедливос та,която можем да контролираме.За тази несправедливост оръжия-всякакви.Може би лъжата,надмощието,силата,а може би мълчанието.Може би страха,а може би дори смелостта..."Знам ли какъв е твоя стил измисли нещо аз нахвърлих нещо набързо..
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

ЪЪ знам че есето треа ти да си разсъждаваш както ти мислиш и не съм казала че треа незабавно някой да ми го напише а просто помощ,нещо което да ме подтикне да си разсъждаваам сама..
    И све пак мерси за което....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си