- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко приятели имате които...?
Me tooПървоначално написано от Forester
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
На бой колко биха скочили за мен не знам, особено ако е 100 процента сигурно, че ще ни пребият, но знам колко биха бягали с мен до края на задънената улица, където е 100 процента сигурно, че ще ни пребият.Първоначално написано от proba66
1 .. или 2 най-много ама не съм сигурна за втората
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
общо 4 4овека си4ките мн ги уважавам ...
+1Първоначално написано от lo0s3r
За момента се сещам само за 1 ИСТИНСКА приятелка с която сме преживяли толкова много заедно, че тя няма да допусне да падне и косъм от главата ми, както и аз треперя за нея, чувствам я като сестра..сега като се замисля, въпреки, че познавам ужасно много хора, тези които мога да нарека "ПРИЯТЕЛ/КА" се броят на пръстите на едната ми ръка..
хората са казали "Приятелите са като сянката.. в слънчев ден бяга, неможеш да я хванеш.. а в мрачен ден търсиш, но неможеш да я откриеш."
Малее дано никой не тръгне да ме бие щото няма кой да ме защитиИмам само една истинска приятелка, която би ме подкрепила ако се налага, но не и за бой...нея само да я духнат и ще падне
![]()
Първоначално написано от letilili
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
много хора биха скочили да ме защитят
въпроса ти е прекалено относителен...
Да ме защитят на бой са доста, но тва не значи че са ми истински приятели... Пак може да те предаде примерно след като те защити да те прецакаИначе имам само един истински приятел...
Имам много приятели и познати, но само за трима съм на 100% сигурна, че ще скочат да ме защитят...Имам и доста познати, които биха се присъединили към тези, които искат да ме бият, за да си спасят кожата, което е много жалко.Важното е, че съм го осъзнала![]()
5 - 6 имам много приятели, за които съм сигурна че биха ме защитили
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Не съм много сигурен..
2-3-4
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
НезнамМоже би 1 или 0
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Честно казано, няям такива, коооой знае кви приятели... но мисля, че са готови да го направят за мен, или аз само така си мисля... xD
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
3-4 фр-та, които винаги са били до мене и макар и че сме имали спречквания, то е било защото винаги са били чести с мене...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .