- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко приятели имате които...?
Ем почти нямам приятели,именно защото са кретени и ми обърнаха гръб...
имам около 6 приятели, които биха направили абсолютно всичко и са го правили![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не знам, аз бих скочил за всички от каса ми, но за мен не съм съгурен кой би скочил.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Имам 2-ма.Имам мн приятели но аз ги наричам познати,защото истинските ми прятели са само двама.Надявам се за напред да имам повече истински приятели.![]()
3![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Абе точно за бой не знам..
но имах един единствен приятел..
Вече..
НЕ!
![]()
ми,сигурна съм,че ако стане някакъв бой,всичките ми приятели мъже биха скочили,дори само защото обичат да се бият.
а от жените..само един човек би го направил.![]()
Имам двама приятеля и три приятелки които биха направили всичко за менКакто се пееше в една песен на Георги Христов.. нямам нужда от много приятели... http://vbox7.com/play:66153c25
А пълно доверие може да се има само на майка и баща
![]()
Get what you can and never get back
един
-- -- --
Точно трима.И не ми трябват повече.![]()
Poprincip speciqlno za situaciqta s boq imam sig nad 30 4oveka.. no istinski priqteli imam 2-ma.. 4estno kazano sa mi dostata4ni.![]()
Kyokoshin - society of ultimate truth
Към 7-8 човека.![]()
точно... един човек , на когото съм много благодарна ! Доказвал го е не малко пъти !
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от gryyym
1-2![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
+1Първоначално написано от Forester
i az sam taka.ne si edinstvenПървоначално написано от BallFace
![]()
Така като си гледам 'приятелките', те себе си не смеят да защитят пък мене ли.. Но иначе има човек, който дори ми е казвал ако имам проблеми с някого да му кажа..![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ако сичко е пияно ше скочат сички фр. а в трезво състояние 4-5 човека които сиг ше са напушени![]()
Вече 0... Аз "приятелите", които се сещат за мен, само когато им трябвам, не ги броя.