- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Противоположностите се привличат - магнитите и хората?
Съгласни ли сте с твърдението ,че противоположностите се привличат или това е пълна глупост ? Могат ли да изгладят различанията си и да са си интересни хората с противоположни характери или точно това ще е причината те да не си паснат ? Аз гласувам със "за" - и магнитите и хирата се привличат на принципа "плюс-минус".
аз себе си се познавам,би ми било инт да научавам нещо за някой мн различен от мен,за тва мисля че се привличат
Мисля че и той/тя не е напълно сигурен/а.
Бтв, залагам си дясната ръка, че има стотина такива теми, макар и забравени някъде...
Комбайнааа вършачкааа, паламандер трошааачка...Първоначално написано от ВинкелО
![]()
![]()
мате...Първоначално написано от ВинкелО
![]()
![]()
Зависи от характерите.
Някои предпочитат да разузнават новото,различното. Да "изследват" непознати територии.
Други търсят сродната душа по сходни интереси и разбирания.
Трети са комбинация от двата типа.
Аз съм по-скоро от вторите,което ще рече,че при мен противополжностите не се привличат,но твърдението е максима в живота на други хора.
Имала съм връзка с човек, който е твърде различен от мен, ценностите, които има всеки един от нас са различни, да бяхме заедно дълго време, но много често спорихме, затова мисля, че това с :"Противоположностите се привличат" е пълна глупост
Първоначално написано от ВинкелО
![]()
![]()
ке те бия аз тебе!!никъв те нема у скайпО..![]()
Първоначално написано от _Amat3ur_
Това е пълна глупост...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
била съм и с противоположности и с такива като мен....ами определено предпочитам тези като мен.... защото с другите само нерви си вкарвам :Д
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
3ависи от характерите...Някой предпочитат човек,с който ще имат сходни интереси,други предпочитат човек,който е различен ,за да се допълват.
Бе ти си цял Фарадей,беПървоначално написано от _Amat3ur_
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ето, започна се нова ера от потребители и сега всиииииииииички теми отново ще бъдат повторени. Очаквайте следващата седмица Апокалипсис - след дълго обиждане на един и същи потребител за дето мисли без да има с какво, той ще заяви, че напуска форума, а после ще се регне с друг ник или ще се присъедини към идиотите в Кофата. Амин!
И това е един порочен кръг хахахПървоначално написано от AFT
![]()
Иначе съм съгласна с тебе
![]()
![]()
Аш,оууу,я не се дъхай,уаПървоначално написано от AFT
![]()
Ний къде ша спамиме уа?![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
da!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
vednaj gledah nqkfo predavane za tui e ne cqloto de ama dokazvaha 4e e taka dopalvali sa nam si ko mi tei e :} i spordd mene donqkade!
Primerno nikoga ne bih tragnala s nqkaf NADUT det leti v nebesataaa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами за привличане-може би,но за връзка не...
someone else...
не, абсольтно! как ще стане това? това би значело да съберем метъл и чалгарка?![]()
представям си ги, де! Е, може би има някакъв вариант, при който двамата толкова много се обичат, че могат да преодолеят вс различия.
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
По себе си мога да съдя,че и хората с противоположни характери,разбирания,мисле не и т.н. се привличатИ тук не говоря само за приятелство,но и за връзка и обич!!!Била съм с момче,чийто характер се различаваше коренно от моя - беше тревоман (а аз мразех тревата),рапърче (а тогава мразех БГ рапа),постоянно ходене по дискотеки (а аз обичах домашните купони),проблеми с полицията (а баща ми е полковник и не си позволявах да правя гафове),преди да тръгне с мен беше един от най-големите бройкаджий (женкари) в града (а аз си падах по сериозните връзки) ... и т.н. и т.н. и т.н.
Влюбихме се от пръв поглед (още преди да се запознаем,а стояхме на една маса
),след време излязохме,говорихме,станах ме гаджета ... и въпреки различията си бяхме заедно и бяхме щастливи доста дълго време
Вярно е,че се променихме малко,но все пак имахме доста различия (но това не ни пречеше взаимно да се допълваме)
Беше страхотно и може би още щеше да е ако не бях онова "малко наивно момиченце,което мислеше,че най-добрата й приятелка никога не би я излъгала"
и не бях скъсала с това момче
Нооо стига съм разказвала за себе си (защото едва ли на някой му пука)
И моят извод:ДА!!!Противоположност ите се привличат!!!
лично аз винаги си падам по хора с които нямаме нищо общо.И всичко е страхотно докато различията не се превърнат в проблем.Повече няма да тръгвам с противоположни момчета,не искам още неуспешни връзки
![]()
зависи мн от хората,аз лично предпочитам да съм с някой който е като мен,ако съм с някой коренно различен след време(1-2 мес.)той почва мн да ме дразни и чувствата ми изчезват
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от Bai Toq
Епа, требе чакаме някой да пусне няква спам тема тук, ама нещо мнол модератори се навъдиха,ще требе ги пречакаме да заспят. о.О Пък у Кофата е егати скучното, всички са супер 'оригинални' - не ни заслужават.![]()
Пълна глупост.Само при магнитите.При хората е относителна работа![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.