- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Противоположностите се привличат - магнитите и хората?
вярвай ми...преди два дена го рабзрах.. Ако сте наистина север-юг...тфа ще е катастрофално!!!прекалената контрастност-никому не е драга!
![]()
Само отначало..т.е когато си влюбен..защото е по-интересно,има повече тръпка..караници,сабиранки ... но когато идват моментите за сериозни различия в характерите за сериозни неща..тогава хората се разделят според мен.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
точно!Първоначално написано от Ivalinka
Преди си мислех, че не могат да си паснат два противоположни характера... Но това лято се уверих, че не е такаСрещнах човек, с който нищо, ама НИЩО не ни свързваше... Абсолютно... Аз съм отговорна, на него не му пука... Пълна катастрофа... аз съм по-нервна, той е спокоен (което е дразнещо
)Аз съм скръндза, той е прахосник... Аз съм момиче, той е момче
...А, може би едно ни свързваше... много сме лигави и двамата... Но единствено това, а и аз не се лигавех много, защото ако ме хване лигата и съм до лигаа... може да се изложа нещо, затова си траех
Тааа... аз съм мечтателка, той е реалист... всичко, всииичко е различно... Но когато сядахме и говорехме... аз винаги гледах така--->
Винаги имаше какво да ми каже, от което да се заинтригувам... все пак сме толкова различни. И просто страшно много приказки сме изприказвали и никой на никой не писна, защото от толкова разнообразни и различни интереси, винаги може да чуеш нещо ново, което ти сам не си знаел
Интересно е, няма да скучаеш... Или поне аз не скучах
Не знам, добри времена бяха
Не е като да кажеш, че ако сте с противоположни интереси/характер няма за какво да си говорите
Има, и още как...
![]()
еlsy![]()
Ами едните казват: "Противоположностите се привличат.", а другите - "Тези, които си приличат, се привличат.", но има много доказателства, че тези 2 твърдения са верни => всичко е до характера на човек.
Ммм инт въпрос ....
ама нямам никва предстаа дали се привличат...
![]()
![]()
не съм се замисляла ...
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Попринцип противоположностите се привличат ..ама се пак .. се ще намират за какво да спорят ..коренно различни мнения и няма да се съгласяват един с друг :P![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Писах сравнително скоро в такава тема![]()
Аз лично за връзка искам някой до себе си със сходни интереси, разбирания и ценности.
Първоначално написано от zaraaa
++++++++++++++
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
Вече мисля теория заПървоначално написано от AFT
Хората и полупроводниците.Сходства и различия.
С подзаглавие Вие тъпи ли сте![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Според мен това не се случва мн често, но случи ли се, е мн хубаво:Р
Абе може и така да е като се замислиш ама .. след време споровете относно различията ще станат прекалено много ... и връзката ще си е*е майката![]()
![]()
![]()
Зависи много от сивото вещество на двата "екземпляра".Първоначално написано от anichkaaaa
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Едно момче и момиче от моя клас вече са заедно повече от година и половина и мога да кажа, че са пълни противополойности и някакси се допълват. Момичето е властно, никога не се примирява с нещата които не харесва, спори и т.н., а момчето е кротко, добричко и се примирява се бързо. Даже доста често се майтапим с него че е под чехъл.