По себе си мога да съдя,че и хората с противоположни характери,разбирания,мисле не и т.н. се привличат И тук не говоря само за приятелство,но и за връзка и обич!!!Била съм с момче,чийто характер се различаваше коренно от моя - беше тревоман (а аз мразех тревата),рапърче (а тогава мразех БГ рапа),постоянно ходене по дискотеки (а аз обичах домашните купони),проблеми с полицията (а баща ми е полковник и не си позволявах да правя гафове),преди да тръгне с мен беше един от най-големите бройкаджий (женкари) в града (а аз си падах по сериозните връзки) ... и т.н. и т.н. и т.н. Влюбихме се от пръв поглед (още преди да се запознаем,а стояхме на една маса ),след време излязохме,говорихме,станах ме гаджета ... и въпреки различията си бяхме заедно и бяхме щастливи доста дълго време Вярно е,че се променихме малко,но все пак имахме доста различия (но това не ни пречеше взаимно да се допълваме) Беше страхотно и може би още щеше да е ако не бях онова "малко наивно момиченце,което мислеше,че най-добрата й приятелка никога не би я излъгала" и не бях скъсала с това момче
Нооо стига съм разказвала за себе си (защото едва ли на някой му пука )
И моят извод:ДА!!!Противоположност ите се привличат!!!