- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Контрацептивите и свършването
... може ли да стане някой гаф ?
По точно?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Мисля, че има в предвид противозачатъчни .. Може, разбира се. Аз и да пия никога не бих позволила да свършат в мен ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ако пиеш Ясмин и той свърши в мен - да се притеснявам ли ?
Незнам.Но иди при гинеколог да ти предпише противозачатъчни, които са подходящи за теб.И все пак не е ли по-безопасно с презерватив, а дори и да пиеш противозачатъчни пак може да ползвате презервативи, за да сте по-спокойни и за да няма други проблеми .
A.D.I.D.A.S.
Противозачатъчните са за това по принцип ...... Но винаги си има рист. Нищо не е 100% сигурно. Аз никога не бих позволила. От страх.Първоначално написано от ляля
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
вече съм ходила на гинеколог ...
По принцип рискът е минимален, но аз не бих позволила да свърши в мен ако пия противозачатъчни.Все пак ако презервативът се е скъсал разбираш веднага и може да отреагираш бързо, а противозачатъчните откъде да знам дали ми действат или не.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Пиех Ясмин около половин година и момчео свършваше в мене. Не съм забременяла.
of.. kuchkata ot aptekata mi kaza che sa za tova i nqmalo nikakva vazmojnost !!! ( sry che ne pisha na kirilica )
То е така по принцип, иначе в опътването си пие, че има опасност от забременяване ако започнеш да повръщаш(а това няма как да знаеш дали ще стане или не)Първоначално написано от ляля
Ами прави си го бе...но нищо не е на 100 % .
A.D.I.D.A.S.
Противозачатъчните, ако се вземат правилно са 99,99% сигурни - този 0.01% е за застраховка на компаниите, за да не може да ги съдят. Те ако не бяха сигурно от кой зор щеше да ги има? Нека ти се празнят на воля в теб.
Пия противозачатъчни, давам му да свършва в мен, ама той не ще. Да го насиля ли? Искал да се презастрахова и толкова. Иначе по принцип рискът да забременееш е минимален. Със здрав презерватив е по-вероятно, защото латекъст има пори, през които могат да пременат единични спераматозоиди. С ОК просто липсва овулация, няма зряла яйцеклетка и няма какво да се оплоди. И все пак, ако си имала стомашни неразположения, повръщала си или си пропуснала дори и 1 хапче повече от 12 часа-да не свършва в теб при никакво положение!
Абе какво се шашкаш, нали за това са направени