- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа за 15ти (:
Дайте някаква идея за прическа за утре,че аз и една приятелка търсим от колко време стана не можем да намерим..Коса-права,средна на дължина
![]()
ЕееЕ...Тая търсачка за нищо я нямате.Ама нема значение...Във форума има страшно много теми за прически.Ама айде и за т'ва.Права,средна дължина казваш...Опашка тип "Пони"Иначе,виж в youtube има клипове как се правят прически,грим и тем подобни.Харесваш си нещо,там има клипче и си го правиш
![]()
Ъъ..No 10xНали ти казвам търсих къде ли не и в ю ту би ама нищо не ми харесва
0тносно темите за прически във форума търсих,но повечето бяха за къси коси,дълги,къдрави и тка..
рибе кос :P пОне аз тЪка ще се направя, но не цялата коса само до половинатано моята е чуплива, ама предполагам, че и на теб ще ти ходи
![]()
![]()
[/img]
Важи правилото на разнообразието: ако си с права коса - накъдри я, ако е къдрава - изправи я! Ако можеш да правиш плитки рибя кост си направи примерно 3, но до към средата на главата, а пуснатата коса направи на вафлички. Мн отдавна ми е мерак да се направя така, ама мн време и нерви трябват...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
napravete si takava pri4eska s koqto nikoi ne vi e vijdal.... "
P.s: ne moa da razbera na daskalo li ste tr1gnali ili na svatba...se edno mn 6to 6e stane nekoki 6e vi aresa ili kfo...?b1dete istinski we... kato tr1gnete na sbatba si pravete pri4eski....grimove...rokli..i t.n. sa mislq 4e e ADSKI T1PO!!! sry moe mnenie...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Дигни си ей така косата, а останалата част я изправи много хубаво.Но ако е по-принцип правичка я накъдри с маша или с пяна (:
http://i272.photobucket.com/albums/j...il-lavigne.jpg
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Баси Аврил как се е ухилила на тая снимкаПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
Ами да рибята кост е хубаво както казаха до половината коса....а пък зависи има момичета на които повече им отива цялата коса...аз ходих на фризиор веднъж да ми направят рибя кост и ми взеха 10 лв....до половината коса ...не мога да обясня как точно беше, но беше хубаво
Между другото по-нагоре някой беше писал за някви вафлички...какво представлява това нещо ?
A.D.I.D.A.S.
sadsad, когато се къдриш с преса, с приставките й.Така ги наричат повечето - вафлички (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
БлагодаряПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
A.D.I.D.A.S.
ami ili shte se napravq s piqna ili kakto vinagi pravi4ka :}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
СЪВЕТ ЗА ТЕЗИ КОИТО СА С КЪДРАВИ КОСИ ... НЕ СЕ ИЗПРАВЯЙТЕ .. ЩЕ ВАЛИ !!!!!!!цтцтцтцццццц ... кат се сетя .. и утре концерт има .. и ще вали ... и ще му се нема на си4коооо
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
^Знам, че ще вали, но все пак, напук се изправих...![]()
Дано да издържи.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Рибена кост е страхотно решениеПървоначално написано от chocolate`kiss
ама само 1 плитка и стои убииствено
Кажи на майка ти да ти направи, мойта ми ги плете на мене и е супер
![]()
Първоначално написано от MissitY
Би ли постнала някви линкове, че аз от тези, които видях, никои не ми допадат![]()
hmm.. az mislq 4e na ribenata kost i mina vremeto no tova si e moe mnenie az li4no se 4ydq moje da si q izprqvq kakto vinagi vse pak az li4no postoqnno si praq neshty razl s kosata i gledam f daskaly da gi smaq![]()
![]()
Първоначално написано от GbSy
Аз пък утре ще се изправям ..![]()
ще стана в 5 и нещо ... ще се къпя и тогава ...
![]()
дано не валииии ....
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И аз ще се изправя![]()
ами аз направо изкрейзих, явно ще бъда на една тъпа опашка, понеже косата ми е къдравя, ако я изправя ще стои точно 30мин. ако завали дъжд и по-малко, ако я оформя с пяна ще стане твърда, а аз не искам, ако я направя на маша трябва да стана супер рано, щото ще тръгвам в 7, ако я оставя както си е спусната, ще прилича на гнездонаправо полудях, ако някой се сети нещо за много чуплива коса да каже
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
O, аз и утре ще се изправям и в нас няма да се диша от лак за коса...Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Първоначално написано от gabi_94
Мачкай с пяна - бързо и ефикасно.
с протегнати стъпала
и шалове
Да, бе, най-мн на възел да ми я върже, каквато ми е сръчна милатаПървоначално написано от Baby_b
А аз по принцип мога, ама както преди мен казаха не си струват усилията за даскало - никой няма да ме гледа как съм.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Мисля да я накърдря..А и забравих да отбележа,че съм с бретон..
И като говорим за 15ти кажете дали с това облекло да отида утре,защото ми се струва че не си пасват мн мн тези неща
http://www.prikachi.com/users/nameless/9V.jpg
http://www.prikachi.com/users/nameless/10Y.jpg
http://www.prikachi.com/users/nameless/11u.jpg
![]()
ако си грозна квото и да си направиш, няма да станеш хубава![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.