- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа за 15ти (:
Мне,напротиФ..Първоначално написано от tuzaro
![]()
тогава кво се плашиш с ква прическа ше сиПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И аз така.Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Ама и да завали, косата ми и без това си е права.![]()
Хах тва дали ще бъда с права/накъдрена коса или с прическа тип 'гръмнал бойлерю въобще не ми е проблема.Повече ми е за тея скапаните дънки щото май хич не отиват на нищо
![]()
Аз за щастие съм 2-ра смяна и ще имам време да се приготвя. Ще си изправя косата с ютия (мама ще ми я изправи де), че с пресата има по-малък ефект и после ще и сложа лак за коса, защото мойта коса 20-30 мин след като съм я изправила пак се начупва. Само дано не стане некой гаф с лака, щот за първи път ще си слагам.![]()
Първоначално написано от blue_ice
![]()
![]()
Как си ютия?
Bring me to life...
Ами аз много рядко си изправям косата, и с пресата няма почти никва разлика, половината кичури са ми начупени, и затва с ютия майка ми минава 2-3 пъти върху косата и става меко казано идеално. Само 2 пъти съм пробвала с ютия щот и аз знам, че е много вредно за косата.Първоначално написано от Evanescencefan
blue_ice и как така си 2 смяна , като 'сички сме от 9 часаили около 9 ! Няма значение през годината коя смяна ще бъдеш
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
пфф,ебаси за кво ще вали
косата ми ще стане на гъз
Дай Боже да не вали,че плановете ми ще отидат на кино.Първоначално написано от Taste the rainbow
(((((
Е в моята сграда има 2 училища, едните са от 8-9, а моето училище от 11 и половинаПървоначално написано от Elisa`Day