Цитирай Първоначално написано от Baileys
4ovek trqbva da obi4a,za da 4uvstva 4e jivee...No dali se 4uvstvame jivi kogato ostanem sami...Az sym edna ot porednite jertvi na bolkata ot liubovta... 4udq se za6to horata izbirat bolkata ot liubovta ot tova da sa sami? Kajete kak se spravqte s bolkata ot razdqlata? Kydeto i da otida vijdam samo nego...kogato sedna na kafe s priqtelki,uj da se razseq,sqka6 napuk vsi4kite mi spomeni nahluvat i mi napomnqt kak sam sedqla na tova mqsto i s nego...Ne moga da spq nito prez denq,nito prez no6ta,ne spiram da pla4a...Iskam da spra da izpitvam onzi trepet ot liubovta,koito sviva stomaha mi,koito ubiva glada,zadu6ava me i krade ot synq mi...
аз пък се нуждая от тази тръпка дето убива глада...защото наистина имам нужда да отслабна ;д
а по темата...вярно...боли...но по-добре да си се разделил с онзи,който си обичал от колкото да знаеш,че никога не си обичал ;д това май-повече боли!
аз лично не бих плакала за човек,който не би плакал за мен!не заслужава нито сълзите,нито червения нос и очи след тях...нито главоболието след 3 часа мислене 'ЗАЩО ГО НАПРАВИ'...просто не си струва...приключило е-точка...край...свърши любовта,в която те е убеждавал...да!това е краят,но не на живота ти...просто на една авантюра с тъжен край!