Дълго време се чудих, дали да напиша темата и най накрая се реших, защото вече наистина не издържам и не знам какво да правя . Историята е малко дългичка, ама ще я съкратя . Та накратко :
Истинския ми баща почина преди няколко години . След време майка ми се запозна със един мъж, който и до сега живее в нас . Не са женени с майка ми , но по някаква причина тя настоява да го приемам като свой баща, както и да е, примирих се със това нещо . Значи , въпросния човек пътува и го няма около 5-6 месеца . И докато него го нямаше аз завърших, приеха ме в Софиийския и тн . Вчера той се върна . И ми заяви, че просто НЯМА да ходя във София, искал да остана във Варна да уча . Крещяхме си , викахме си , опитах да говоря сериозно със него , защото така бъдещето ми просто се проваля ! А пък да избягам от нас просто не смея, защото не знам какво ще се случи . Начи той ми е посягал един-два пъти и майка ми знае за това нещо , но просто и двете изпитваме някакъв страх от него . Не знам и аз защо ... Та това е накратко . Ако имате някакви идеи какво да правя, как да го убедя , че искам най-доброто за себе си и за бъдещето си , и че живота си е мой и аз ще правя каквото си искам с него ... наистина ви моля кажете ми , защото аз се изчерпах ...