- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Впечатления от Англия.
Здравеите аз сам Емил .. хаха много весело нали.. та както и да е .. в момента живея тук смисал в Англия и искам да кажа с какви впечатления съм останал смисал то си е така (истина) тук нали на 16 години свършват училище и които иска ходи в колеж които не си остава да си работи.. та нащи англичанки си раждат на 16 повечето... В центара кат отида и 16-17 маики само виждам с количките си маика ми живее по далго от мене и каза че винаги си е било така аз живея тук (там) от 3 месеца only. Това за мен не е нормално но се пак сигурно защото в бг заваршваме на 18/19 год. пък тука много по рано се освобождават от даскало и ... но за мен не е добре така да родиш на 16. Даваха преди няколко дена по телевизията наи младите маики и бащи.. имаше едно момче 13 годишен приятелката му беше на 16 и родила две близначета нали преди години ся като го даваха тои вече беше на 17 и близначитата бяха на 4 годинки.Ами ко да ви кажа вие си кажете мнението.Иначе аз много ги харесвам англичанките като момичета , красиви са .. много.
Колкото по - големи и по - високи са човешките амбиции, толкова по-голямо и издигнато е самото човешко същество. Съдбата ще се усмихне на човек с големи амбиции и силен дух... www.Em1l.Tk