.

Виж резултатите на анкетата: били ли сте изнасилвани?

Гласували
842. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

67 7,96%
  • Не

775 92,04%
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 320
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз само като чета и ме хваща страх
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Наистина ли ще се ръководиш по разни мнения в един форум за това дали да направиш една ОГРОМНА крачка в живота ти и да заминеш?

Пратих ти ЛС.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    em ne ama petak se pribirah ot disco kam4 i sa pribirahme mn momi4eta i naro4no slqzoh na bloka na moita fr 6tot do moq blok e 2-3mini varq i edna kola se zad mene kaji re4i i az otna4alo nezabelqzah amam posle onq pusna silo farovete i tragna da mi vika n6 i az aide bejjjjjjjj xaxaxa i nabarzo se 6mugnah vav vhoda i onq sa vz ;d
    Abe imam dosta takiva slu4ei ama za sega nishto slava bOGY
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Представих си те как вървиш посредата на улицата, а човека бърза

Както и да е, майтапа настрана, тая анкета с доста обезпокоителни резултати. Де'а и държавата в която живеем...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    Варна
    като чета такива историиииии мн се кефя и аз бях мн пати и продалжават аресвами

Аз с един приятел са прибирам от кръчма и някакъв мъж върви срещу нас, ама с някакво палто и нарочно го разтвори некъв, отдолу чисто гол и тръгна към нас и кат му хвърлихме един маган здрав, едва ли повече ще прави така ще го еба в изрода, трябваше го утрепем направо. Всякакви откачалки има. Ако си момче ще го пребиеш, пак зависи от ситуацията, ама ако си момиче трябва да се пазиш много.

Ne ne sam iznasilvana !!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Да,гаджето ми ме изнасили, по мое желание и препоръка!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Наистина миличка съжалявам ужасна случка....Мене се опита един тип веднъж също във входа да ме насили,но в момента в които ми разкъса потника успях някак си да се откопча и му забих ритник в слабините.Обаче в момента ,в който то се свиваше ,получих такъв як удар в лицето ,че само чух счупването на стъклата и успях да видя ,как съседи го хващат тоя изрод ;после съм изгубила съзнание и се свестих в линейката.Мръсника го осъдиха на няколко години ,щото имал и други престъпления,кражби и блудства.Но все пак виковете,ритниак и сучпените стъкла ми помогнаха.От тогава не съм имала подбни случки ,дано и да нямам за в бъдеще.

znam kvo e ...NE sum iznasilvana no e imalo opiti...bqh na 5-6 god kogato pred bloka slezna nqkuv dqdka i po4na da obarva men i moita fr i da ni pita za sex i t.n.i nie mn se izpla6ihme i baba togava izlezna s ku4eto i onq izbqga u sled tva se oplakahme v policiqta i go hvanaha nadqvam se i da nqmo podobni slu4ei 6otot ot togava sum ujasno strahliva da se pribram sama

Град
    Благоевград
    за радост не е имало дори и опити, не го пожелавам на никой
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Мен не са ме изнасилвали но много добре помня в 5ти клас се прибирах от у-ще пеша защото бях отвеяно дете-сега съм 9ти-и майками я беше страх да не си изпусна спирката!Вървях си към квартала и срещу мене ходеще момче ама сиг на 18-19 нз не помня точно....и когато се разминахме той ме хване и ме почеша-ама буквално-в дупето-през дрехите!почнах да се мятам и той ме изпусна и си продължи...не знаех къде съм... а до нас ми оставаха още 20 минути пеша....през цялото време тичах и плаках и си представях какво може да стане...прибрах се в нас обляна в сълзи...наще бяха много изплашени и ме попитаха какво е станало,а аз просто им казах че ме е подгонило куче но не ме настигнало...дори на най близката си приятелка казах това....и сега не бих си го признала...!А си представям ако някой ме изнали!Но ти не си виновна!Майкати не те мрази....просто и е тежко че се е случило такова нещо с теб!Все пак те е носила в себе си и те е отгледала....и най-добре потърси специялист който да споделиш това....ще ти олекне....и друго!Не е трябвало да го казваш наа приятелите си!Знам че искащ да сподеш с някой като ти е тежко но....

az sam mom4e ama imam ku4e (amerikanski staffordshier terrier i pitbull moje da se kaje) i edni cigani se zasiliha da ma biqt dobre 4e be6e to.spasi ma

Такива тъпанари трябва да бъдат линчувани и след това обесени.
    Що се отнася до теб отиди на психолог. И не се тревожи не е вярно че са те изоставили хората които те обичат , те сигурно изживяват също голям шок и на тях им трябва да се осъзнаят.

Re: били ли сте изнасилвани?

Цитирай Първоначално написано от zizi_bizi
    били ли сте изнасилвани? аз лично да . Един ден беше кам 11-12 часа и се прибирах от дискотеката по-рано. Живея на захарна фабрика и за да се прибера трябва да мина през малката циганска махала. Е обикновено не ме е страх ,но в този ден малко ме достраша . И така от един ъгъл излезе некакаф мъж и никой не ми помогна. Като казах на майка ми тя се паникьоса. За радост не бях бременна и продължих живота си. Но никак не беше лесно да продължа ей така. На 15 съм , а майка ми като ,че ли ме мрази . Чувстаам се ужано сякаш аз съм виновна. Приятелите ми ме зарядаха . И сега съм сама. Не искам да се самоубивам. Но трябваше да го разкажа на някой. Съжалявам ако темата не е на мястото си. или ако съм ви станала досадна.
    emi ebasi za kva diskoteka na 15 mi govorite .... za tva staat takiva laina....

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Преди 2 години ме изнасили една какичка - и то не един а два пъти
    Как искам ся това да се повтори...
    DA be i ti ne si iskal

Град
    с0фия
    ами не са ме изнасилвани обаче преди 1-2 седмици докато отивах в гаджето щото щях да преспа у тях и аз нали тъпата тръгнах пеша по улицата главната и точно ми останах да кажем няколко метр да стигна до тях и както си вървях видях една кола обаче нищо не напраих се пак коли мн съм виждала подминах си я най-спокойно обаче точно тогава онзи запали .. и тръгна след мен стиган до мен и ме попита искаш ли да те закарам до някъде (беше мъж сам .. на около 30 години ) и аз му казах не и си продължих обаче той пак запали и пак тръгна след мен настигна ме и ме попита пак кажете до искате да ви закарам с нещо да помогна и т.н. и аз му викам не не искам и пак продължих обаче тоя пак след мен и продължава да ме пита и накрая като виде че не стана нищо си замина ... мн се изплаших тогава ..

а колкото до твойта случка кофти е ... ама нз аз порпинцип обичам майка си страшно мн и не бих я оставила сама за нищо на света пък нз .. явно вече си решила ти
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Lelele tiq iznasilva4i im pojelavam da gi tiknat v zatvora i tam tqx da iznasilvat kolkoto i bryalno da zvu4i te tova zaslujavat

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    не съм дано не ми се случва въпреки, че аз не се пазя много и все се прибирам сама по тъмното трябва да се замисля малко иначе много са ми досаждали толкова са нахални че ме е хващало страх от някои
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Повече от фен Аватара на yozito
    Mмм сиг мн гадно се чувстваш в момента,но никакви самоуийства надявам се с времето поне малко да ти олекне болката
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Да. После ядох фъстъци.

Цитирай Първоначално написано от val_
    замалко
    За малко щяха да те изнасилят, или малко време те изнасилваха? :?

Цитирай Първоначално написано от ~Bori~
    O milata,tova e ujasno!sega 6te ima6 rana za cql jivot No moje6e i da e po-lo6o,kakto ti kaza pone ne si bremenna.. e ne ostava ni6to drugo osven da pojelaq na toq kreten da pykne

Повече от фен
    Град
    sofia
    Аз бях изнасилван.Бях в приятели и после тръгнах да се прибирам(живея в люлин) и изведнъж изскочиха 2 мацки и ме изнасилиха сега ми е много тъжноо
    qko mi e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си