- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- били ли сте изнасилвани?
Само като го прочетох и настръхнах и ми се насълзиха очите... в каква държава живеемПървоначално написано от sLadkaTa_LoRi
![]()
Иначе аз не съм изнасилвана и се надявам никога да не ми се случи...
Честно казано и на мен ми се насълзиха очите .. Нзм какво да кажа, по принцип всичко се връща, но знам че тфа не те топли. Горката, просто ..Първоначално написано от MoHuTo
и аз не съм била изнасилвана. Веднъж един почна да ме гони докато се прибирах към 10 и нещо по една тъмна пътечка, но успях да избягам. След това съм ревала 1 час на приятеля ми.. и благодаря на господ, че нищо не стана. От тогава никога по тъмното сама.. А когато се наложи да се прибирам сама умирам от страх, дори и когато съм с приятели постоянно се обръщам назад да гледам дали има някой зад нас.. Жалко, че почти никой от тях не разбира какво изпитвам, дори и приятеля ми.
Не са и слава богу ... да не дава господ такова нещо.
Попринцип съм си страхлива ама за всичко без за това да се прибирам по тъмно ... или да излизам късно.С една фр лятото си излизахме в 2 часа през ноща ии само двете си седиме и си говорим.Амаа веднъж ми се случи нещо много страшно поне на момента.Значи излезнали сме си ние ,, пак така в 2 часа ... седиме си и по-едно време двама мъже на около 25 тръгват след нас ... ние незнам на къде се бяхме завлекли ,, * ама щях да умра от страх.Ние забързваме ходенето и те също.Ние спреме и те спрът.Ужат ,, ужас.После обаче такъв спринт одарихме .. че онея ни загубиха от поглед както и ние тях ;дд.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ами честно казано сега съм на 18,но когато бях на 15,3ма се опитаха да ме изнасилят.Аз тогава успях да избягам и въпреки,че се случи преди 3 год. го помня се 1 беше вчера със всяка малка подробност...Въпреки,че всъщност имаше проникване,но беше с пръсти,както и да е.За разлика от теб обаче аз така и не казах на наште.Живея също в Зах. фабрика,близо до Зап. парк и знам какви изроди има там,но каквото и да става махни мислите за самоубийство.Знам как ще ти прозвучи,но това е просто 1 мн лош период и той ще отмине.Ще се оправиш.
на мен нещо подобно тоест незнам дали щяха да ни изнасилят , но беше много гадно ..Първоначално написано от sladka__droga
начи попринцип трябваше да излезем с една фр в 8 с момчетата и да отидем на барче..обаче като дойдоха момчетата (най-добрите приятели..които винаги ще помня ..дори сега да са толкова далеч от мен) ние не бяхме готови ..тъкмо щяхме да ядем и да се гласим и се уговорихме 10 и 30 на една фурна ..супер нагласихме си се ние с Н. и тръгваме към фурната, ама стигнахме малко по- рано слушахме някфи песнички и аз виждам някфи 2 ..нищо особенно просто двама ..но незнам защо ме хвана срах и викам ..моляте спри за малко телефона си ..и докът го кажа ..онез вече ни гонеха ..Н. спря да си събуе токчетата ..аз само я дръпнах ..нито съм се събувала нито нищо ..само обиците си махнах ..щот ме удряха в лицето и ме болеше ..и бягахме 2-3 минути и срещнахме момчетата ..те идваха точно на време за уговорката нии добре че бяха те
![]()
![]()
после никога не излязохме без тях никаде ..толкова ми липсват ..но сега са толкова далеч
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
и при мен е имало само опит... Беше една сутрин, когато баща ми се прибра от пътуване в чужбина. Един пиян циганин дойде пред нас под предтекст, че ще му помогне с разтоварването на багажа. Аз си седях вкъщи и той изведнъж влезе и ме прегърна. Започна да ме целува и се опита... До мен имаше един стар чадър, взех го и го шибнах по капачките. После го изръгах в стомаха и му изкрещях да си ходи. Заклучих вратата след него и повече не го пуснах. Казах на нашите, но те нищо не направиха, дори не се ядосаха.Много им се сърдя заради това! Толкова ного ли им струваше да ме защитят?!?
![]()
![]()
![]()
CrAzY GiRls mAkE CrAzY ThInGs!
Леле, какви ужасии! Нема спасение вече, секакви се развъдиха ненормалници. Педофили, изнасилвачи и прочие болни хора... Законите тука не помагат! Трябва гражданска активност по тоя проблем! Да се създадат квартални патрули от доброволци, които да обикалят и да дебнат за такива неща и да пазят реда.
Ако се надявате държавата нещо да направи, само с надеждите ще си останете...![]()
Amantes amentes
И аз познавам 3 момичета ...изнасилени. Една от които жестоко. Друга която ми е мн близка приятелка. Просто какво да ви кажа...пазете се. Учете се от опита на другите
Абе слава бого не са ме изнасилвали обаче и при мен имаше опити... На морето, не знам преди колко време беше точно, но някъде на 15 да съм била, и цяла компания сме тръгнали на дискотека. Обаче понеже ни беше страх, че нямаме 18, а сме цяла банда и може да ни направят проблем и да не ни пуснат наведнъж и се разбрахме на групички да влизаме уж не сме заедно. И така аз останах с още 2 момичета, седнах на едни стълби на има-няма 20 метра от дискотеката , а другите момичета стояха прави срещу мен и си говориме и чакаме да влезнат наште хора и да отиваме и ние. А аз бях облечена с потниче и къса пола /ама не курвенското късо, а нормала къса пола/. И както си седим и си говориме и по едно време се задават (са вече не си спомням двама или трима бяха) некви мангали. И единия сяда до мене на стъблите. Аз само го изгледах и се преместих по-далеч, а той се мести с менеи така 2-3 пъти и накрая почна да ме обарва и да се опитва да си мушне ръката под полата ми. Обаче аз понеже съм си малко цапната в устата и почнах да го псувам "абе ей майка ти д*ба циганска разкарай се от мете"
![]()
и станах от стълбите и тръгвам към дискотеката да вървя, ама тоя явно се ядоса, че го псувам и като ме хвана и почна да ме дърпа. И аз пища, другите две момичета и те почнаха да пищат обаче понеже музиката от дискотеката е силна и почти не се чуваше. И не знам на късмет ли на какво стана ама един фр явно е видял кво става и изтича към мене и почна да му налита на бой на мангала. Сбиха се, а аз седя като гръмната, ама буквално като гръмната, и не знам кво става
От там още някви момчета се спуснаха да ги разтървават ама тоя моя фр явно им е казал какво се е опитвал да направи тоя и те почнаха да го шамарят
И офейка, а неговите приятели се изпариха още като дойде моя фр
Много се бях изплашила. Доста време след тая случка ме беше страх да излизам и по светло даже...
Иначе ми се е случвало също и мъже от коли да ми подсвиркват, да ме питат за къде съм, дали искам да ме закарат, някви такива, но като стане нещо такова забързвам крачката и тва е... А и гледам по тъмно самичка да не се прибирам и изобщо да не ходя по дискотеки, барове и т.н. сама щото сякви извратеняци ги има. Като ударят 2 водки и не знаят кво правят... А пък специално за съфорумците, които са от София и ходят по Студентски град на диско - мацки изобщо сами не тръгвайте... Там такива пияници и перверзници има, че просто ви е бедна фантазията![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Мен не са ме изнасилвали,но са правени опити.на улицата на която живея преди 1-2 години се беше привъртял някакъв.И той идваше 2 есени подред.Еро как започнах всичко:Един ден се връщах от магазина и гледам зад мене ходи накякъв с дълго яке и шапка.И по едно време го гледам на 20-30sm от мен.И щом се обърнах той си разгърна якето и си покажа...Това продължаваше дни наред.Един ден дори завлиза в двота на едно 7годишно дете!Идваше с една кола,и се криеше зад вратата на една изоставена къща.![]()
Случва ми се и 1 друга история преди около месец.С една моя приятелка отиваме до магазина.Беше към 22.00.Там има 1 полянка и има и борчета.И издеднъж както си минаваме чуxме как някои ходи и шумоли в борчетата.Много бяхме уплашени.Дори и сега ние стах да минаваме оттам!
![]()
+ 1Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Сега дочитам някой мнение и гледам пишете, че е имало опити, обаче това, че някой ви подсвирква или сте чули нещо да шумоли или пък някой ви преследва не значи непременно опит за изнасилване, даже честно да ви каже не са много истинските изнасилвачи, повечето са подпиинали педерасти които не се осъзнават какво правят или са някой цигани на които няма кой да обърне внимание.Също така четох в една книга, че мъже които си показват половите органи на жени/момичета най-често са безобидни (даже някой имат семейства, работа, абе като нормалните хора ) и не могат да ви сторят нищо,просто си просят внимание,има даже специално има за такива хора, но в момента не мога да се сетя. Е все пак това не е гаранция, че нищо няма да се случи, за това най-добре не стойте навън по-тъмно сами.
Слава Богу,аз не съм била изнасилвана,не е имало и опити.Но познавам едно момиче от класа ми,което беше изнасилено от някакъв изрод,с който се беше запознала в чата.Та отишла тя на среща с него (уж да се видят само) и оня я завлякъл в някаква къща ли,барака ли и я изнасилил..Отне й година да се възстанови горе-долу,за да може поне да излиза от вкъщи.Такива изроди за съжаление колкото щеш има в скапаната ни страна..
Е за тва видиш ли такъв ненормалник - БОЙ,БОЙ и само БОЙ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!
az su6toПървоначално написано от TiN4iTyYy
олееее супер е гадно!! сестра ти как е в момента? ...Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
Да! Приятелката ми ония ден ме изнасили. Върза ме за леглото и почна да ми скача отгоре![]()
Преди живеех в Захарна фабрика, как се казваш? В 45 ли учиш?Първоначално написано от zizi_bizi
пссст..
Като чета колко от вас са преживявали такива гадости и...![]()
Ако се случи нещо подобно на някой близък, нз... ще откача.
Само да попадна на боклук като тези ще го убия просто... в багажника и ше го зарова некъде. Не заслужават да живеят такива нищожества![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malee kolko ujasni istoriiii
mn sajalqvam za tezi na koito se e sluchilo takova neshto
po temata ne sam bila iznasilvana i dano nikoga ne stane
![]()
Видя ли момиче,което го изнасилват или почват направо няма да мисля,а направо с ръце,крака и глава бой по него.Може да умра,ама ще го пратя и него в гробаПо лошо от наранено и плачещо момиче за мен няма.Готов съм да го предотвратя на всяк цена-дори и ако трябв да убия.Просто момичешките сълзи ми вливат такъв адреналин,че мога да направя всичко...
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
ne...mn su4uvstvam na momi4etata,na koito im se e slu4ilo![]()
за щастие не