.

Виж резултатите на анкетата: били ли сте изнасилвани?

Гласували
842. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

67 7,96%
  • Не

775 92,04%
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 320 от общо 320
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Абсолютен ампутиран мозък. Чак такива случаи не се срещат много много. Рядко ме избива на агресия към такива като теб, ама ако ми беше пред очите, такъв шамар щях да ти извъртя... Идиот нещастен.
    Rape Valley #YOLO

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Изнасилван съм да, всеки ден по няколко пъти, особено като имам връзка.
    Welcome to the Jungle...

Виоленца мен пък към такива винаги ме избива агресията подобни същестав въобще не заслужават да живеят !!
    И всички онези които се шегуват с това особено момчетата въобще не е забавно .

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Мисълта ми беше,че когато човек види че си направил всичко възможно да избегнеш пожара и обстоятелствено те докосне,тогава да те оправдае.А не да ти харесва неизвестното в пламъците и после да искаш да те гасят с оправдания и съжаления,като онези първите.

Едните дават всичко от себе си,стараят се да избегнат лошите обстоятелства ,а другите безсмислено се оставят на течението и каквото стане,и после и двата вида имат еднаква тегловност в понятието 'жертва' ?
    Абе, на теб да не са ти умрели мозъчните клетки или си с природно изкривено мислене?
    Значи всички изнасилени жени са си го просили?
    Ти за различия в мисленето чувал ли си?
    Чувал ли си, че има толкова психично болни хора с болни желания и амбиции, които просто си търсят жертва, която да им допада и тва е? И, че примерно жертвата НЯМА ДУМАТА?
    Да не мислиш, че всичките изнасилени жени са Умишлено искали да бъдат изнасилвани?
    Сигурно, шот е много приятно, всичките си умираме от желание да се случи.
    Да се избегнат обстоятелствата?
    Когато започнем да четем мисли и да виждаме бъдещето, за да знаем на кой кво му се върти в главата и кои места да избягваме, лично ще ти го кажа.
    Въобще имаш ли идея къв стрес е тва някой да се опита да те насили? А да го направи?
    Имаш некво супер яко изкривеното мнение, докато не ти се е случило не коментирай.

само аз ли не разбрах каква работа е имало 15 годишно момиче в дискотека? и 11-12 часа да се прибира? вечерен час случайно ли се налага? ако някой не е разбрал за авторката говоря и съжалявам много ама тя сама + родителя, който е разрешил са виновни

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Между другото винаги ми е било забавно колко е лесно да провокираш девойка/жена, която го играе "ледената кралица" и въобще се дуе и се прави на вижте-ме-коя съм. Сеирджийският резултат си заслужава усилията.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Имам приятелка, която е била изнасилена като малка. Сега е на 21 години и намира воденето на сексуален живот за доста неприятено и ненужно. Казва ,че е изпитвала удоволствие от секса, но неприятните емоций са били повече. Не знам дали приятелите и са били до нея тогава или не, с нея се познавам от близо 6 години и тя ми сподели едва преди 4 за случката, не съм я питал за детайли къде как и на каква възраст. Честно казано има момичета, които си го търсят (с извинение) Ходят с къса пола и токчета, отворени декултета и какви ли не други предизвикващи вниманието на мъжкото око аксесуари и т.н. Аз се шегувах с едно момиче за облеклото и... защото циците постоянно бяха отвън, а полата едва и покриваше дупището (и това е 8ми клас момиче с такова оскъдно облекло в училище) и просто подхвърлих едно (и после защо стават изнасилванията)
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Скрили са отговорите, а тук имаше 80 изнасилени.

аз не съм и се надявам никога да не се случи, успех с преодоляването, трябва да смениш обстановката

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Няма какво да ми се молиш и да се кръстиш,недей ми застава зад отрепките и законите в едно глобално мислене за правилно/неправилно,камо ли да ми казваш аз къде да пиша и къде не.
    Тия неща дето ги разтягаш на всички са ясни...да няма престъпност е най-добре,но след като толкова години никои не е успял да я спре,сме длъжни да живеем с нея и да се пазим на максимум от нея.
    Безнаказаността води до още престъпност. Ако единственото нещо, което предотвратява престъпленията е предпазливостта, а не и наказанието след тях, то ще се пораждат само нови престъпници и нови видове престъпления. Може да не работят напълно законите, но още по-малко хора си търсят правата. Но при Крумова България, както и по времето на закона на Линч в щатите, престъпността е намалявала много повече, отколкото при безнаказаност. Така че по-добре да се разхождаме спокойно по улиците и да се борим за прилагани разумни закони, отколкото да не предизвикваме престъпниците, които с или без нас ще си намират жертви и начини да извършват престъпленията.

Offnote: По логиката ти трябва Турците да се приберат вкъщи, за да няма жертви. Пък нека им потъпкват правата, сами са си виновни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Абсолютен ампутиран мозък. Чак такива случаи не се срещат много много. Рядко ме избива на агресия към такива като теб, ама ако ми беше пред очите, такъв шамар щях да ти извъртя... Идиот нещастен.
    Ще ми извъртиш шамар и ще ти отрежа пръстите на ръцете с усмивка,мърша заспала.Много си обикновена,за да те избива на нещо по различно от мълчание.
    Съвсем друго искам да кажа.
    Последно редактирано от sneering : 06-23-2013 на 19:11

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Безнаказаността води до още престъпност. Ако единственото нещо, което предотвратява престъпленията е предпазливостта, а не и наказанието след тях, то ще се пораждат само нови престъпници и нови видове престъпления. Може да не работят напълно законите, но още по-малко хора си търсят правата. Но при Крумова България, както и по времето на закона на Линч в щатите, престъпността е намалявала много повече, отколкото при безнаказаност. Така че по-добре да се разхождаме спокойно по улиците и да се борим за прилагани разумни закони, отколкото да не предизвикваме престъпниците, които с или без нас ще си намират жертви и начини да извършват престъпленията.

Offnote: По логиката ти трябва Турците да се приберат вкъщи, за да няма жертви. Пък нека им потъпкват правата, сами са си виновни.
    За наказанието си прав до основи.Но аз държа на словесната осъдителна мярка вмъкната измежду купчините сълзи и съжаления на 'жертвата',това ми беше и мисълта като цяло.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не са ме

Моя съвет е не е най добрия и не всички могат да го направят но все пак.
    Родителите са като кучетата, не им ли заповядваш няма да ти обърнат внимание.
    Вкъщи мойте ги правя на нищо. Като искам нещо го получавам. Говори се лесно ако им викнеш 2-3 пъти.
    А за приятелите, споко аз нямах приятели 5 години, винаги щом имаш нужда, ще се появи този който ти трябва. всичко ще светне споко а за изнасилването трябва да го забравиш! миналото е в миналото

би ли ни разказала повече за изнасилването , говоря да кажеш как е изглеждал как се е държал и ти какво си правела за да се предпазиш и защо не кажете с майка ти на полицията за да го хванат

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от ymmit Виж мнението
    Вкъщи мойте ги правя на нищо. Като искам нещо го получавам. Говори се лесно ако им викнеш 2-3 пъти.
    А за приятелите, споко аз нямах приятели 5 години, винаги щом имаш нужда, ще се появи този който ти трябва. всичко ще светне споко а за изнасилването трябва да го забравиш! миналото е в миналото
    от къде дойде пък ти, бе
    nigga stole my bike

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от bojitooo Виж мнението
    би ли ни разказала повече за изнасилването , говоря да кажеш как е изглеждал как се е държал и ти какво си правела за да се предпазиш и защо не кажете с майка ти на полицията за да го хванат
    Ти добре ли си да питаш такива въпроси бе...е*аси хората

Случи се преди 2/3 години..Беше на косъм,но не стана за щастие ..

Супер фен Аватара на Glamour92
    Не са ,слава на небесата,но като бях по-мъничка постоянно ми налитаха педофили. :/
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от ymmit Виж мнението
    Ебати боклука.Да не ми е в къщата такава като теб,че ще трябва да я лежа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си