- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- били ли сте изнасилвани?
Изнасилван съм да, всеки ден по няколко пъти, особено като имам връзка.
Welcome to the Jungle...
Виоленца мен пък към такива винаги ме избива агресията подобни същестав въобще не заслужават да живеят !!
И всички онези които се шегуват с това особено момчетата въобще не е забавно .
Абе, на теб да не са ти умрели мозъчните клетки или си с природно изкривено мислене?
Значи всички изнасилени жени са си го просили?
Ти за различия в мисленето чувал ли си?
Чувал ли си, че има толкова психично болни хора с болни желания и амбиции, които просто си търсят жертва, която да им допада и тва е? И, че примерно жертвата НЯМА ДУМАТА?
Да не мислиш, че всичките изнасилени жени са Умишлено искали да бъдат изнасилвани?
Сигурно, шот е много приятно, всичките си умираме от желание да се случи.
Да се избегнат обстоятелствата?
Когато започнем да четем мисли и да виждаме бъдещето, за да знаем на кой кво му се върти в главата и кои места да избягваме, лично ще ти го кажа.
Въобще имаш ли идея къв стрес е тва някой да се опита да те насили? А да го направи?
Имаш некво супер яко изкривеното мнение, докато не ти се е случило не коментирай.
само аз ли не разбрах каква работа е имало 15 годишно момиче в дискотека? и 11-12 часа да се прибира? вечерен час случайно ли се налага? ако някой не е разбрал за авторката говоря и съжалявам много ама тя сама + родителя, който е разрешил са виновни
Между другото винаги ми е било забавно колко е лесно да провокираш девойка/жена, която го играе "ледената кралица" и въобще се дуе и се прави на вижте-ме-коя съм. Сеирджийският резултат си заслужава усилията.![]()
Welcome to the Jungle...
Имам приятелка, която е била изнасилена като малка. Сега е на 21 години и намира воденето на сексуален живот за доста неприятено и ненужно. Казва ,че е изпитвала удоволствие от секса, но неприятните емоций са били повече. Не знам дали приятелите и са били до нея тогава или не, с нея се познавам от близо 6 години и тя ми сподели едва преди 4 за случката, не съм я питал за детайли къде как и на каква възраст. Честно казано има момичета, които си го търсят (с извинение) Ходят с къса пола и токчета, отворени декултета и какви ли не други предизвикващи вниманието на мъжкото око аксесуари и т.н. Аз се шегувах с едно момиче за облеклото и... защото циците постоянно бяха отвън, а полата едва и покриваше дупището (и това е 8ми клас момиче с такова оскъдно облекло в училище) и просто подхвърлих едно (и после защо стават изнасилванията)
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
аз не съм и се надявам никога да не се случи, успех с преодоляването, трябва да смениш обстановката![]()
Безнаказаността води до още престъпност. Ако единственото нещо, което предотвратява престъпленията е предпазливостта, а не и наказанието след тях, то ще се пораждат само нови престъпници и нови видове престъпления. Може да не работят напълно законите, но още по-малко хора си търсят правата. Но при Крумова България, както и по времето на закона на Линч в щатите, престъпността е намалявала много повече, отколкото при безнаказаност. Така че по-добре да се разхождаме спокойно по улиците и да се борим за прилагани разумни закони, отколкото да не предизвикваме престъпниците, които с или без нас ще си намират жертви и начини да извършват престъпленията.
Offnote: По логиката ти трябва Турците да се приберат вкъщи, за да няма жертви. Пък нека им потъпкват правата, сами са си виновни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Моя съвет е не е най добрия и не всички могат да го направят но все пак.
Родителите са като кучетата, не им ли заповядваш няма да ти обърнат внимание.
Вкъщи мойте ги правя на нищо. Като искам нещо го получавам. Говори се лесно ако им викнеш 2-3 пъти.
А за приятелите, споко аз нямах приятели 5 години, винаги щом имаш нужда, ще се появи този който ти трябва.всичко ще светне споко а за изнасилването трябва да го забравиш! миналото е в миналото
би ли ни разказала повече за изнасилването , говоря да кажеш как е изглеждал как се е държал и ти какво си правела за да се предпазиш и защо не кажете с майка ти на полицията за да го хванат
Не са ,слава на небесата,но като бях по-мъничка постоянно ми налитаха педофили. :/
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn