Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
Цитирай Първоначално написано от schranz
Не са ! Но са се опитвали.... Когато бях в 4ти клас се прибирах в нас към 4-5ч. следобяд...И понеже живеех на 3тия етаж,асансора не спираше на нашия етаж и се качвах по стълбите...ТОгава някъв мъж ме спря по стълбите и започна да ми разправя ,че бил лекар и минавал по апартаментите да изследва малките деца за някаква болест....Каза ми да си разкопчая блузата и аз вече светнах за какво става въпрос и почнах да крещя за помощ.Тогава той почна да ми казва "Спри да викаш,искаш ли да ти покажа нещо,много ще ти хареса?" Но аз почнах да викам още по-силно и той избяга...Добре,че избяга,защото никой не беше чул виковете ми и никой не излезе от някой апартамент...После сигурно 1 година не можех да го преживея и ме беше страх да се прибирам...
Изнасилванията не стават само ппрез ноща...както виждате може и да ви се случи посред бял ден...така че момичета пазете се !
Да ти кажа случая ми е много познат, не знам на колко си години но преди близо 2-3 години чувах за един изнасилвач който изнасилил едно момиче което било на 13, казал му че е приятел на баща й, казал и също, че е лекар и иска да и направи преглед, цялата случка се е развила точно в един вход на блока в който живее момичето.Въпросният мъж май казваха, че се казва Кристиян или нещо с К беше, с бяла коса, възрастен към 50-60 годишен, от София е но не са успели да го осъдят .
На 18 съм...значи цялата случка е била преди 7 години ...Не го знам как се казва...но доколкото си спомянм не беше на повече от 30-40години(не беше с побеляла коса)....Беше с някво лекарско куфарче....Напрао точно на лекар се беше напраил ...