- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- били ли сте изнасилвани?
Мен не са ме изнасилвали но много добре помня в 5ти клас се прибирах от у-ще пеша защото бях отвеяно дете-сега съм 9ти-и майками я беше страх да не си изпусна спирката!Вървях си към квартала и срещу мене ходеще момче ама сиг на 18-19 нз не помня точно....и когато се разминахме той ме хване и ме почеша-ама буквално-в дупето-през дрехите!почнах да се мятам и той ме изпусна и си продължи...не знаех къде съм...а до нас ми оставаха още 20 минути пеша....през цялото време тичах и плаках и си представях какво може да стане...прибрах се в нас обляна в сълзи...наще бяха много изплашени и ме попитаха какво е станало,а аз просто им казах че ме е подгонило куче но не ме настигнало...дори на най близката си приятелка казах това....и сега не бих си го признала...!А си представям ако някой ме изнали!Но ти не си виновна!Майкати не те мрази....просто и е тежко че се е случило такова нещо с теб!Все пак те е носила в себе си и те е отгледала....и най-добре потърси специялист който да споделиш това....ще ти олекне....и друго!Не е трябвало да го казваш наа приятелите си!Знам че искащ да сподеш с някой като ти е тежко но....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()