Абе слава бого не са ме изнасилвали обаче и при мен имаше опити... На морето, не знам преди колко време беше точно, но някъде на 15 да съм била, и цяла компания сме тръгнали на дискотека. Обаче понеже ни беше страх, че нямаме 18, а сме цяла банда и може да ни направят проблем и да не ни пуснат наведнъж и се разбрахме на групички да влизаме уж не сме заедно. И така аз останах с още 2 момичета, седнах на едни стълби на има-няма 20 метра от дискотеката , а другите момичета стояха прави срещу мен и си говориме и чакаме да влезнат наште хора и да отиваме и ние. А аз бях облечена с потниче и къса пола /ама не курвенското късо, а нормала къса пола/. И както си седим и си говориме и по едно време се задават (са вече не си спомням двама или трима бяха) некви мангали. И единия сяда до мене на стъблите. Аз само го изгледах и се преместих по-далеч, а той се мести с мене и така 2-3 пъти и накрая почна да ме обарва и да се опитва да си мушне ръката под полата ми. Обаче аз понеже съм си малко цапната в устата и почнах да го псувам "абе ей майка ти д*ба циганска разкарай се от мете" и станах от стълбите и тръгвам към дискотеката да вървя, ама тоя явно се ядоса, че го псувам и като ме хвана и почна да ме дърпа. И аз пища, другите две момичета и те почнаха да пищат обаче понеже музиката от дискотеката е силна и почти не се чуваше. И не знам на късмет ли на какво стана ама един фр явно е видял кво става и изтича към мене и почна да му налита на бой на мангала. Сбиха се, а аз седя като гръмната, ама буквално като гръмната, и не знам кво става От там още някви момчета се спуснаха да ги разтървават ама тоя моя фр явно им е казал какво се е опитвал да направи тоя и те почнаха да го шамарят И офейка, а неговите приятели се изпариха още като дойде моя фр Много се бях изплашила. Доста време след тая случка ме беше страх да излизам и по светло даже...

Иначе ми се е случвало също и мъже от коли да ми подсвиркват, да ме питат за къде съм, дали искам да ме закарат, някви такива, но като стане нещо такова забързвам крачката и тва е... А и гледам по тъмно самичка да не се прибирам и изобщо да не ходя по дискотеки, барове и т.н. сама щото сякви извратеняци ги има. Като ударят 2 водки и не знаят кво правят... А пък специално за съфорумците, които са от София и ходят по Студентски град на диско - мацки изобщо сами не тръгвайте... Там такива пияници и перверзници има, че просто ви е бедна фантазията