- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- преса за коса
здравейте днес си купих една преса за коса защото старата ми беше наистина мн стара още от първите та така да ви питам вашите на коя марка са колко W доволни ли сте и солко време горе-долу ви издържа прическата ;]
Ами аз имам една керамична преса за коса...От тея професионалните..Много съм доволна,но за волтовете нищо не мога да ти кажа![]()
Моита преса е 60W и съм мн доволнаприческатя ми издаржа докато не си измия косата :P
а откъде си я купи твоята, че и мойта е за смяна? каква цена
? и да питам - има ли професионални преси с няколко керамични приставки - в смис за къдраво? ако някой знае з.да пише на лично с цеата, плс
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
И моята е керамична с няколко приставки, 48 W, на Crown. Горе-долу съм доволна![]()
nicolepcd
ами аз съм от варна моята е на браун и я взех от един специялизиран магазин за коса иначе я има и в техномаркет мисля зо 69лв ;]Първоначално написано от tarataikЪ
мойта е филипс обаче да доволна съм просто моята коса не може да се изправи напълно..невъзможно е за тфа се отказах да пробвам и да я горя и ся си изправям само бритона..той и той е един чуплив..![]()
![]()
in defense of our dreams...
Моята е на Elekom - 75 W. Керамични плочи,юнизатор...достига до 220 градуса. Косата ми издържа докато...не се изкъпя.
Тази е само за изправяне.Имам и друга с различни приставки,но ползвам само тази за къдренето.Тя е на Елит,ама колко вата не знам...
+Първоначално написано от Summer^KisS
![]()
az imam na braun 140 W kum 60 lv kerami4na-no samo za ispravqnae bez pristavki-mn sum dovolna ot neq [/b]
+1 и моята е такаваПървоначално написано от Vincitore
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Remington 60 W доволна съм от нея струва 70 лв
...
моята е с керамични приставки 100W Elekom до 200 градуса изправя супер.мн съм доволна
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
въй...с тия волтове, с тия керамики, как си хабите косите...
ама нищо, майтап да става!
Поне изпоузвайте някви неща, сестра ми изпоузваше, някви кристали или кво е там, за да не изгаря косата и по лесно да се изправя!
![]()
![]()
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09026794
Страшно много съм доволна![]()
Оф да и аз съм така, особено при влажно време е направо ужас...Първоначално написано от ValzZi
![]()
иначе аз лятото се изправях с четка и сешоар и е по-добре![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Моята е на Philips,с предпазващи и охлаждащи пластини от мрамор,които поглъщат излишъка на топлина,веднага след като изправям косата си.Уж предотвратява увреждания,макар че това никоя преса не може да го преотврати!Мощността и е 29 W.
мойта преса е на ELITE и е керамична с 3 приставки за изправяне,за едро къдрене и за ситно къдрене...и е 150W;230V/50Hz и съм доволна![]()
Първоначално написано от Goddess
a taq presa bi li mi q pokazala kato snimka
http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-b1-700
мда, доволна съм, добре изправя и държи дори и когато е по влажно времето![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Моята е на Remington и съм много доволна.За волтовете нищо не мога да ти кажа.Имам и пресата на Bellisimma дето я рекламираха по едно време по телевизията.И двете са добри,но аз ти препоръчвам Ремнингтон.
~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[
Мойта е на Филипс. Мисля че беше 36W но може и дабъркам. Много съм доволна...а косата ми седи права докато не я измия.
http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/HP4669_00-GAL-global?wid=430&hei=430&$jpglarge$
моята е Philips
Универсален фризьорски уред 8 в 1 подвижни +2 допълнителни приставки. Предлага различни видове къдрене, вълни, изправяне на косата.
Технически спецификации:
· Фризьорска система 8 в 1 + 2 допълнителни щипки
· Лесно фиксиране
· Дръжка с топлоизолация за лесна употреба
· Дължина на кабела: 180 см.
· Цвят: син
· Мощност: 16W
· Захранване: 220/230V
· Маша за едро къдрене
· Маша за ситно къдрене
· Приставка за триъгълни къдрици
· Приставка- четка
· Спирала
· Приставка за изправяне (преса)
· Приставка за леки вълни
· Приставка за оформяне
и аз мислех да си взема такава ама ми взеха мултифункционална ,единственото по-лошо е ,че трябва да загрее по-добре за да изправя ,но ми харесва ,че не глади косата като листПървоначално написано от zWezdichkaaa
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
толкова евтинааПървоначално написано от pinky_shine
аз търсих и ми предложиха за 120лв някаде и вика тя косата ми е права и без това няма списъл да давам толкова пари иначе моята е на Elitte (май така се пишеше) доволна съм само че малко бавно загрява де
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()