.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

преса за коса

здравейте днес си купих една преса за коса защото старата ми беше наистина мн стара още от първите та така да ви питам вашите на коя марка са колко W доволни ли сте и солко време горе-долу ви издържа прическата ;]

Град
    Велико Търново
    Ами аз имам една керамична преса за коса...От тея професионалните..Много съм доволна,но за волтовете нищо не мога да ти кажа

Моита преса е 60W и съм мн доволна прическатя ми издаржа докато не си измия косата :P

а откъде си я купи твоята, че и мойта е за смяна? каква цена
    ? и да питам - има ли професионални преси с няколко керамични приставки - в смис за къдраво? ако някой знае з.да пише на лично с цеата, плс
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Супер фен
    И моята е керамична с няколко приставки, 48 W, на Crown. Горе-долу съм доволна
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    а откъде си я купи твоята, че и мойта е за смяна? каква цена
    ? и да питам - има ли професионални преси с няколко керамични приставки - в смис за къдраво? ако някой знае з.да пише на лично с цеата, плс
    ами аз съм от варна моята е на браун и я взех от един специялизиран магазин за коса иначе я има и в техномаркет мисля зо 69лв ;]

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    мойта е филипс обаче да доволна съм просто моята коса не може да се изправи напълно..невъзможно е за тфа се отказах да пробвам и да я горя и ся си изправям само бритона..той и той е един чуплив..
    in defense of our dreams...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Моята е на Elekom - 75 W. Керамични плочи,юнизатор...достига до 220 градуса. Косата ми издържа докато...не се изкъпя.
    Тази е само за изправяне.Имам и друга с различни приставки,но ползвам само тази за къдренето. Тя е на Елит,ама колко вата не знам...

Цитирай Първоначално написано от Summer^KisS
    Ами аз имам една керамична преса за коса...От тея професионалните..Много съм доволна,но за волтовете нищо не мога да ти кажа
    +

Голям фен Аватара на Vincitore
    az imam na braun 140 W kum 60 lv kerami4na-no samo za ispravqnae bez pristavki-mn sum dovolna ot neq [/b]

Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    az imam na braun 140 W kum 60 lv kerami4na-no samo za ispravqnae bez pristavki-mn sum dovolna ot neq [/b]
    +1 и моята е такава
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Град
    Русе
    Remington 60 W доволна съм от нея струва 70 лв
    ...

Голям фен Аватара на 0riginalSin
    Град
    дворецът на илюзиите
    моята е с керамични приставки 100W Elekom до 200 градуса изправя супер.мн съм доволна
    Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
    НО ....Къде беше, когато болеше?!
    Къде беше...

въй...с тия волтове, с тия керамики, как си хабите косите... ама нищо, майтап да става! Поне изпоузвайте някви неща, сестра ми изпоузваше, някви кристали или кво е там, за да не изгаря косата и по лесно да се изправя!

Град
    Deathland
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    мойта е филипс обаче да доволна съм просто моята коса не може да се изправи напълно..невъзможно е за тфа се отказах да пробвам и да я горя и ся си изправям само бритона..той и той е един чуплив..
    Оф да и аз съм така, особено при влажно време е направо ужас...
    иначе аз лятото се изправях с четка и сешоар и е по-добре
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Моята е на Philips,с предпазващи и охлаждащи пластини от мрамор,които поглъщат излишъка на топлина,веднага след като изправям косата си.Уж предотвратява увреждания,макар че това никоя преса не може да го преотврати!Мощността и е 29 W.

мойта преса е на ELITE и е керамична с 3 приставки за изправяне,за едро къдрене и за ситно къдрене...и е 150W;230V/50Hz и съм доволна

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Моята е на Elekom - 75 W. Керамични плочи,юнизатор...достига до 220 градуса. Косата ми издържа докато...не се изкъпя.
    Тази е само за изправяне.Имам и друга с различни приставки,но ползвам само тази за къдренето. Тя е на Елит,ама колко вата не знам...

a taq presa bi li mi q pokazala kato snimka

http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-b1-700
    мда, доволна съм, добре изправя и държи дори и когато е по влажно времето
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Моята е на Remington и съм много доволна.За волтовете нищо не мога да ти кажа.Имам и пресата на Bellisimma дето я рекламираха по едно време по телевизията.И двете са добри,но аз ти препоръчвам Ремнингтон.
    ~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Волтовете на играят особена роля.Моята не знам колко волта е.Не е много.Пресата ми е ремингтън с 3но покритие- турмалин,керамика и тефлон.Държи права косата докато не се изкъпа.Супер доволна съм!
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мойта е на Филипс. Мисля че беше 36W но може и дабъркам. Много съм доволна...а косата ми седи права докато не я измия.
    http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/HP4669_00-GAL-global?wid=430&hei=430&$jpglarge$

Мега фен Аватара на teenems
    моята е Philips

Универсален фризьорски уред 8 в 1 подвижни +2 допълнителни приставки. Предлага различни видове къдрене, вълни, изправяне на косата.

Технически спецификации:

· Фризьорска система 8 в 1 + 2 допълнителни щипки

· Лесно фиксиране

· Дръжка с топлоизолация за лесна употреба

· Дължина на кабела: 180 см.

· Цвят: син

· Мощност: 16W

· Захранване: 220/230V

· Маша за едро къдрене

· Маша за ситно къдрене

· Приставка за триъгълни къдрици

· Приставка- четка

· Спирала

· Приставка за изправяне (преса)

· Приставка за леки вълни

· Приставка за оформяне

Цитирай Първоначално написано от zWezdichkaaa
    http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-b1-700
    мда, доволна съм, добре изправя и държи дори и когато е по влажно времето
    и аз мислех да си взема такава ама ми взеха мултифункционална ,единственото по-лошо е ,че трябва да загрее по-добре за да изправя ,но ми харесва ,че не глади косата като лист
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от pinky_shine
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09026794
    Страшно много съм доволна
    толкова евтинаа аз търсих и ми предложиха за 120лв някаде и вика тя косата ми е права и без това няма списъл да давам толкова пари иначе моята е на Elitte (май така се пишеше) доволна съм само че малко бавно загрява де
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си