Здравейте ! Ето я и моята тема ! Става въпрос за един омагьосан кръг ! Имам около мен 3 приятелки ! Едната ме харесва като нещо повече от приятел, 2-рата ревнува останалите 2, а 3-тата смята че бих я предал за най-малкото нещо, а това не е вярно !Опитвам се да говоря и с 3-те една по една но нищо не става те си държат на тяхното !!! И 3-те момичета ги обичам много, но не мога да изоставя нито 1 от тях защото и 3-те са ми много скъпи приятелки ! Правя всичко възможно да сме заедно да не се караме да не говоря пред едната за другите, но все става така че някоя от тях ми се сърди за нещо ! Окей ще тръгна с едното момиче (въпросната която ме харесва) ! На мацката дето се притеснява че мога да я изоставя ще и го докажа с времето че не съм като останалите ! А за 3-тата която постоянно ме ревнува нямам идея какво да направя Тя ме обича като приятел има си гадже с което много се обичат но въпреки това ме ревнува ! Чувствам се разкъсан между тях и не знам как да постъпя какво да направя Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен !!!Те са хората които ме измъкнаха от най-гадните ми моменти и те са хората които ми доказват че ме обичат, както и аз на тях но сега нещата станаха много объркани Не съм от типа хора които използват и изоставят !!!!
НЕ ИСКАМ ДА ЗАГУБЯ НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ ТЕ СА НАЙ-ЦЕННОТО НЕЩО В ЖИВОТА МИ !!!!