.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Проблем с приятелство !

Здравейте ! Ето я и моята тема ! Става въпрос за един омагьосан кръг ! Имам около мен 3 приятелки ! Едната ме харесва като нещо повече от приятел, 2-рата ревнува останалите 2, а 3-тата смята че бих я предал за най-малкото нещо, а това не е вярно !Опитвам се да говоря и с 3-те една по една но нищо не става те си държат на тяхното !!! И 3-те момичета ги обичам много, но не мога да изоставя нито 1 от тях защото и 3-те са ми много скъпи приятелки ! Правя всичко възможно да сме заедно да не се караме да не говоря пред едната за другите, но все става така че някоя от тях ми се сърди за нещо ! Окей ще тръгна с едното момиче (въпросната която ме харесва) ! На мацката дето се притеснява че мога да я изоставя ще и го докажа с времето че не съм като останалите ! А за 3-тата която постоянно ме ревнува нямам идея какво да направя Тя ме обича като приятел има си гадже с което много се обичат но въпреки това ме ревнува ! Чувствам се разкъсан между тях и не знам как да постъпя какво да направя Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен !!!Те са хората които ме измъкнаха от най-гадните ми моменти и те са хората които ми доказват че ме обичат, както и аз на тях но сега нещата станаха много объркани Не съм от типа хора които използват и изоставят !!!!
    НЕ ИСКАМ ДА ЗАГУБЯ НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ ТЕ СА НАЙ-ЦЕННОТО НЕЩО В ЖИВОТА МИ !!!!

Защо да си тъп , като може да си много тъп ?!?!?!

Град
    Sofiq
    3лоба,ревност,три жени,един мъж-УЖАС.
    Това е положението.И каквото и да направиш,те пак ще са трите мацки,които умират от элоба.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Супер фен
    Така излиза, че каквото и да направиш все някой ще е недоволен.. Честно казано щом си има гадже това второто момиче, не бива толкова да й се връзваш на ревнивите истории. Ако наистина харесваш другото, тръгнете. От цялата работа поне ти да си доволен, защото не можеш да угодиш на всички каквото и да решиш.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Еми недей тръгва с онова момиче "приятелката ти "ти си първото момче което виждам да не е объркано ,че негожата много добра фе си пада по него !!Чоек сам требва да решиш не бъди егоисст ...шото една те ревнува явно има защо.третата просто вече ти няма доверие ..може би и тя те харесва
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Който е приятел на всички,не е приятел на никого.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Ситуацията е по сложна .... Не мога да бъда егоист !!!! Възпитан съм по друг начин и егоизма не съществува в моето държание ! 3-тото момиче не е загубило доверие в мен, просто до сега е била наранявана многократно то разни нещастници и я е страх да ми се довери ! 2-рото момиче ревнува защото смята че някой може да я измести ... което просто няма как да стане ! Макар и странно и 3-те ги възприемам като НАЙ-ДОБРИ приятелки и не смея да тръгна с едната защото рано или късно ще се скараме и ще я изгубя ! Аз не съм приятел на всички, аз съм приятел на хора които са ми приятели на мене ! По точно тези 3 момичета ! Само те ми останаха в тоя гаден живот и не искам и тях да изгубя !

gorkiq ti
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

бе ти в женска компания ли движиш...аз дето съм момиче, не мога, пък кво остава за момче
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Ми така се получава като се съберат 3 мацки и един пич на едно място По думите ти съдя че сте супер добри приятели, в такъв случай поговори с тях и им кажи какво те притеснява. Те ще те разберат
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Ми така се получава като се съберат 3 мацки и един пич на едно място По думите ти съдя че сте супер добри приятели, в такъв случай поговори с тях и им кажи какво те притеснява. Те ще те разберат
    Ами поговорих си с тях, нооо ...... Дилемата продължава ! Обикновено за всичко имам отговор, но този път просто не знам какво да направя какво да кажа ! Говорих с тях виждахме се обсъждахме нещата, всички казваха ОК няма проблем няма повече така .... и се продължава

1вото момиче... Така каза, че ще тръгнеш с нея, сякаш е от съжаление. Не го прави. Не мисля, че тя ти е най-добра приятелка, а по-скоро се върти около теб, защото иска нещо повече. 2рото... ревнува. От какво? От кого? И защо? Ти не можеш да си нон стоп с нея все пак. Явно те задушава. Помоли я съвсем деликатно да не го прави, защото си имаш личен живот. Тя присъства в него по някакъв начин, но да се постарае да не се набърква прекалено много. 3тата девойа беше недоверчивата. Просто в един момент (рано или късно) ще имаш възможност да й докажеш, че държиш на нея и не би я предал. Това ще си дойде с времето.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Проблем с приятелство !

Цитирай Първоначално написано от FuzzyWuzyy
    Здравейте ! Ето я и моята тема ! Става въпрос за един омагьосан кръг ! Имам около мен 3 приятелки ! Едната ме харесва като нещо повече от приятел, 2-рата ревнува останалите 2, а 3-тата смята че бих я предал за най-малкото нещо, а това не е вярно !Опитвам се да говоря и с 3-те една по една но нищо не става те си държат на тяхното !!! И 3-те момичета ги обичам много, но не мога да изоставя нито 1 от тях защото и 3-те са ми много скъпи приятелки ! Правя всичко възможно да сме заедно да не се караме да не говоря пред едната за другите, но все става така че някоя от тях ми се сърди за нещо ! Окей ще тръгна с едното момиче (въпросната която ме харесва) ! На мацката дето се притеснява че мога да я изоставя ще и го докажа с времето че не съм като останалите ! А за 3-тата която постоянно ме ревнува нямам идея какво да направя Тя ме обича като приятел има си гадже с което много се обичат но въпреки това ме ревнува ! Чувствам се разкъсан между тях и не знам как да постъпя какво да направя Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен !!!Те са хората които ме измъкнаха от най-гадните ми моменти и те са хората които ми доказват че ме обичат, както и аз на тях но сега нещата станаха много объркани Не съм от типа хора които използват и изоставят !!!!
    НЕ ИСКАМ ДА ЗАГУБЯ НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ ТЕ СА НАЙ-ЦЕННОТО НЕЩО В ЖИВОТА МИ !!!!
    Пич,имаш 2 вариянта.
    Или им теглиш по 1 майна
    на трите,защото не знаят какво искат,
    не оценяват приятелството ти и не
    разбират какво им говориш.
    Или тръгваш и с 2-те,третата я оставяш да
    ревнува,поне да има защо и каквото сабя покаже.
    Гений съм,нали
    Ама ЗЪЛ
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Няма да тръгна от съжаление с нея, а и не искам да тръгвам с нея както вече писах това рано или късно ще свърши и ще я загубя .... И ми е доказвала че ми е добра приятелка не се върти около мен само за това ! 2-рото момиче не ме задушава ами просто си е ревнива по природа, но нямам идея защо от какво ревнува но все си мисля че ревнува от това някоя от другите да не я заместят а това няма как да стане ..... а за 3-тото момиче най-вероятно така ще стане ще трябва да изчакам повечко време и да й го докажа ... ! А и 3-те ми доказват приятелството си и точно това ме плаши, че ако ги загубя ще е възможно най-лошото което ми се е случвало или ако загубя дори 1 от тях Просто съм в "размисли и страсти" в момента и не мога да намеря идея как да постъпя как да накарам поне 1-та да продължим като приятели без ревност/недоверчивост/нещо повече

Няма да тръгна от съжаление с нея, а и не искам да тръгвам с нея както вече писах това рано или късно ще свърши и ще я загубя .... И ми е доказвала че ми е добра приятелка не се върти около мен само за това ! 2-рото момиче не ме задушава ами просто си е ревнива по природа, но нямам идея защо от какво ревнува но все си мисля че ревнува от това някоя от другите да не я заместят а това няма как да стане ..... а за 3-тото момиче най-вероятно така ще стане ще трябва да изчакам повечко време и да й го докажа ... ! А и 3-те ми доказват приятелството си и точно това ме плаши, че ако ги загубя ще е възможно най-лошото което ми се е случвало или ако загубя дори 1 от тях Просто съм в "размисли и страсти" в момента и не мога да намеря идея как да постъпя как да накарам поне 1-та да продължим като приятели без ревност/недоверчивост/нещо повече
    Ами изказах ти вече моята гледна точка. Може да не съм била права, но така ги виждам аз нещата. Не мога да ти помогна с нищо друго, освен да ти покажа един друг ъгъл, от който да погледнеш. Ти явно не искаш... Ок.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Обади се на Вучков,
    той ще ти обясни.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

HONDA благодаря за което ! Със сигурност ще погледна всеки различен ъгъл и ще се постарая да оправя някак си нещата, но явно ще ми трябва много повече време

Ми успех и дано вземеш правилното решение

Каквото и да избера наранени ще има ! Така че нито 1 решени няма да е правилното но пък ще се постарая да избера това от което да има най-малко наранени

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Според мен трябва да се съберете четиримата и всичкото това, което каза на нас, да им го кажеш на тях трите.Обясни им, че държиш и на трите, че искаш да си останеш приятел и с трите и не искаш да те ревнуват, да не ти гласуват доверие или да си разваляте приятелството заради нещо повече.Успех!

Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    3лоба,ревност,три жени,един мъж-УЖАС.
    Това е положението.И каквото и да направиш,те пак ще са трите мацки,които умират от элоба.

+1 Съгласна съм
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си