- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена съм и мисля че има за какво :(
давам направо.....приятеля ми свърши в/у мен, но не правихме секс..аз съм девствена,но той просто триеше члена си в мен без да прониква, с презерватив..без да усетим и двамата се е скъсал, когато той стана видях че е свършил в/у задните ми части..веднага отидох да се измия, но ме притеснява..мога ли да забременея?и как се казват т.нар спешни хапчета и след колко време след акта се пият или не знам и аз някой да ме посъветва нещо или да ме успокои нз...мн съм объркана и притеснена |![]()
![]()
![]()
Принципно хапчетата се казват Ескапеле(струват 29,84лв)....Но няма смисъл да ги пиеш,защото няма никваква вероятност да си бременна!!!Пък и това хапче принципно не е хубаво да се пие,щото ти е*ава майката...
Schranz music is my world !
Представяш ли си да си девствена и да си бременна![]()
ПС: Едва ли е станало нещо,ама внимавайте повече следващия път..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Koga 6te razberete,4e "devstvena" i "bremenna" sa dve vzaimno izklu4va6ti se dumi4ki!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
tNx na vsi4ki...uspokoqvate me do nqkyde![]()
![]()
![]()
![]()
Ма момиче..... !!!ОСЪЗНАИ СЕЕЕ ! Ти си девствена....пък и е свършил на задните части......Няма какво да се притесняаш....
Schranz music is my world !
Лелее аве това младото поколение хич го няма, образовайте се малко бе хора. И ..eNa.. като не четеш достатъчно ей така ще има да разпитваш из форумите кое какво.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
vnImaviTe ponqkoga ot igr4ka stava pla4ka nali znaetE ...Първоначално написано от mir4eto_93
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Не си бременна![]()
А на останалите - защо я нападате?Нали форума е ,за да се задават въпроси?
[quote="ThePowerOfLove"]Представяш ли си да си девствена и да си бременна![]()
![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
+1Първоначално написано от darla_f
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
Трябва да се направи раздел "дали съм бременна ?"...ъм образовайте се малко преди да правите нещо подобно... и ква е тая мода да се търкате един в друг без дрехит'ва да не е някф нов вид секс..щот гледам вие сте някви Рro-та с презерватив... разяснете малко
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
А като го пипаш той с презерватив ли е или ти си с ръкавичка?Първоначално написано от ..eNa..
![]()
You are what you eat!!!
olelelelele te o6te ne znaqt kvo e putka i pi6ka i kakvo e da si devstven, tragnali sex da pravqt awee eiii kade otivate vie moje bi....hodete pro4ete malko predi da si igraete s priborite....
Първоначално написано от ..eNa..
ТИ ТЪПА ЛИ СИ ИЛИ ПРОСТО СИ НЯКОЕ ЛАПЕ.... КАК ЩЕ МИ ЗАБРЕМЕНЕЕШ КАТО НЕ СИ ЕБАНА МА.. ПФ АМАН ОТ ИДИОТКИ !!![]()
![]()
Единственото високо интелектуално коментарче което мога да напиша тук е:
СМЯТАААААААААААААЙ !!!!!!!!!!!
Нищо ти няма.![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end