- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чувствам се употребен
Ебати темата . . . задоволил си приятелката си и се чувстваш употребен![]()
![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Ne e tochno taka. Priatelq mi absolutno vinagi se e starael da dostavi udovolstvie na men i dori kogato e kapnal ot umora v nqkoq poza prodaljava, za da moje da mi e gotino na men. Tova, che jenite svyrshvat mnogo po-trudno ot myjete, ne vinagi oznachava, che myjete sa egoisti.Първоначално написано от Janeta_
+1Първоначално написано от Nadelina
A и ще ме извинявате...ама жените сте си виновни...100% никои мъж няма да каже "Не,искам само на мен да ми е гот"...за тва,че не получавате оргазъми сте си виновни и вие..ако споделяте на приятелите си кво искате...едвали ще се получи тва...(личен опит)
А иначе по темата "Боже,Боже-е-е-е,Боже" Авторе ти болен ли си,къв си?!Употребен?!?!?!?...апапахах сдхахса![]()
Ахахаха ми на теб кат ти идва не почваш ли да я лашкаш яко бе.Същата работа...
Такаа.. преди малко четох тема за косми в задници, ся чета, че някъф се чувствал употребен щот тряало да накара приятелката си и тя да свърши ..БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ ДЕЦА МОИ
Дано някой ден се оправите
![]()
![]()
Очаквах тема от обичайните - тя ми каза, че ме обича, но се е целувала с друг. Или тя е била с най-добрия ми приятел. Но тая е даже по-тъпа от очакваното![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Някой ще ми обясни ли какво има предвид автора защото не разбрах какво му е употребителното на тва че мацката се е лашкала една минута допълнително за да свърши?
Наистина не ми е ясно за какво говори автора.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride