.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Ебати темата . . . задоволил си приятелката си и се чувстваш употребен
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    Ми не е много приятно да ни се лашкат след като сме свършили...
    Да бе, пък на нас много ли ни е приятно да ни "лашкате" само заради вашия собствен оргазъм, без хич да ви пука на нас приятно ли ни е или не и как искаме? После защо болшинството от жени никога през живота си не изпитват оргазъм по време на секс...
    Ne e tochno taka. Priatelq mi absolutno vinagi se e starael da dostavi udovolstvie na men i dori kogato e kapnal ot umora v nqkoq poza prodaljava, za da moje da mi e gotino na men. Tova, che jenite svyrshvat mnogo po-trudno ot myjete, ne vinagi oznachava, che myjete sa egoisti.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    Ми не е много приятно да ни се лашкат след като сме свършили...
    Да бе, пък на нас много ли ни е приятно да ни "лашкате" само заради вашия собствен оргазъм, без хич да ви пука на нас приятно ли ни е или не и как искаме? После защо болшинството от жени никога през живота си не изпитват оргазъм по време на секс...
    Ne e tochno taka. Priatelq mi absolutno vinagi se e starael da dostavi udovolstvie na men i dori kogato e kapnal ot umora v nqkoq poza prodaljava, za da moje da mi e gotino na men. Tova, che jenite svyrshvat mnogo po-trudno ot myjete, ne vinagi oznachava, che myjete sa egoisti.
    +1

A и ще ме извинявате...ама жените сте си виновни...100% никои мъж няма да каже "Не,искам само на мен да ми е гот"...за тва,че не получавате оргазъми сте си виновни и вие..ако споделяте на приятелите си кво искате...едвали ще се получи тва...(личен опит)

А иначе по темата "Боже,Боже-е-е-е,Боже" Авторе ти болен ли си,къв си?!Употребен?!?!?!?...апапахах сдхахса

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Ахахаха ми на теб кат ти идва не почваш ли да я лашкаш яко бе.Същата работа...

Такаа.. преди малко четох тема за косми в задници, ся чета, че някъф се чувствал употребен щот тряало да накара приятелката си и тя да свърши .. БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ ДЕЦА МОИ Дано някой ден се оправите

Град
    Шумень
    Очаквах тема от обичайните - тя ми каза, че ме обича, но се е целувала с друг. Или тя е била с най-добрия ми приятел. Но тая е даже по-тъпа от очакваното
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Някой ще ми обясни ли какво има предвид автора защото не разбрах какво му е употребителното на тва че мацката се е лашкала една минута допълнително за да свърши?
    Наистина не ми е ясно за какво говори автора.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Някой ще ми обясни ли какво има предвид автора защото не разбрах какво му е употребителното на тва че мацката се е лашкала една минута допълнително за да свърши?
    Наистина не ми е ясно за какво говори автора.
    Точно за същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си