- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да не видя нещо и аз...
Значи гледам всяка втора девойка вече носи часовник с черна каишка и циферблат във формата на правоъгълник..светнете ме марка къде мога да си го закупя и каква сума...евентуално снимки да приложите...Много бихте ми помогнали
aham i az iskam takuv, obache s debela kaishka
може ли снимка на този часовник...
мисля си за нещо,но знам ли..може друго да търсиш![]()
Ели,скъпа никъде в нет пространството не попаднах на това,което съм виждала.Опитах се да го опиша по-горе...
Ами моят е такъв:
http://goddes000.hit.bg/100_2158.JPG
Сори за нескопосаната снимка...![]()
Поздравления...изборът ти е прекрасен!Това,което искам е подобен часовник на твоя само,че с по-тънка каишка и по-издължен циферблат.
и аз имам такъв,но каишката му много бързо се съсипа,а мисля,че не може да се смениПървоначално написано от Goddes`
![]()
Аз имам такъв .. подарък ми еи не е от БГ
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
В повечето магазини за аксесоари ги има...Аз имам такъв,но кайшката му е синя и бяла...![]()
може ли да те помоля да качиш снимка..[/i]
Видях такъв ама беше 24лвНякой виждал ли е някъде по-евтини?24 за мен са много при положение, че аз ще го нося не повече от месец и ще го захвърля
![]()
аз преди няколко месеца си взех такъв дето фешаните ги носят - с черна каишка като гривна и отгоре върху каишката е самия циферблатмн му се радвам
![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
оф човек да не види нещо веднага юруш сичките да си го купят стадно мсиелне.
Войни на Тангра
Не харесвам часовници.Не нося часовници.Т.е не мога да ти помогна![]()
Бъди себе си..
И аз имам същия от Ейвън (:Първоначално написано от Goddes`
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Овчо мислене бих казала направоПървоначално написано от Pagan_man
![]()
.:: Only Hip Hop Music ::.