.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Ако не ви го споделя на вас ще се пръсна :(

Съфорумци..ако не споделя на вас,то на кого ? Утре е 15ти първият учебен деен,в ново даскало ще съм в което ВСИЧКИ са надути и метъли някви,и аз слушам такава музика но всъщност съм много затворена
    Утре ще отида с мама..знам че сигурно ще е супер смешно но няма кой да си хвана за другарче,всимки се държат надменно,30 души ще сме в клас боже мой..няма да мога да си намеря класа и класната абе въобще..за това взимам мама утре леле направо нямате си и напредстава какво ми е..колко съм се сдухала,от утре почва новия ми ад в училище отново ще ме тормозят защото съм дебела еди каква си много ме е срам,направо не мога да повярвам че отново се чувствам като боклук така ми се иска да открия някоя сродна душа..а всички са така надути...не знам изобщо какво да правя как да се държа,за бога от УТРЕ нататък ще съм най-нервния човек на света,няма да имам търпение да се прибера при семейството си от училище .
    Баща ми искаше да ме запише във един друг близо до моя град,щях да пътувам,да гадно е щях да съм сама но много по-добре щеше да ми е,да не ме познават.. да не знаят и аз какво представлявам,да не си правят още от първия път погрешни впечатления..ех ако можех да върна времето назад щях да го направя в училището,в което ще уча има от надути по надути хора,от лицемерни и лигави По по и по.. аз колкото се притеснявам,уж щях да ходя с едно момиче а тя ме изигра,и ме гледа пренебрежително защо всички са такива
    Колкото и да се опитвам днес да се държа супер добре с хората,или да им се подмазвам в добрия смисъл само защото от утре(особено) е един ужасен ден това няма да промени нещата убедила съм се..ще се пръсна..аз съм най..тъпата от всички

Град
    Horrorwood
    Споооко, не се стягай. От къде знаеш, че там има само 'надути и метъли'? Като цяло, когато отиваш в ново училище нищо не знаеш. Е, като изключим, че можеш да познаваш няколко човека. Но това не прави цялото училище. Дишай дълбоко, света няма да свърши утре. А това за подигравките - изобщо не обръщай внимание на разни дебили, които си нямат друго занимание от това да парадират, колко са плиткоумни. А няма нищо срамно в това да идеш с майка ти. Много хора ходят с майките си на първия учебен ден, така че няма да си единствена. Гимназиите (доколкото разбрах си там) са нещо голямо, така че не се нерви толкова.
    Утре отиваш с усмивка, няма смисъл да се притесняваш от нещо.
    Your pseudo sunshine I don't need.

как да не се притеснявам аз направо ще се пръсна,представям си как утре ще стоя като полезно изкопаемо на двора при всичките ми врагове..охх от сега нататък ще имам много да ви разказвам как ще протече живота ми за бога..защо не мога да се държа нормално като всички останали те няма да са с майките си ми със приятелки,пък аз като някое бебе точно леле броя часовете вече,до сега броях дните,и ето настъпи гадния момент в живота ми
    Ако бях слаба щях да се чувствам много по-добре нямаше да ми пука кой знае колко

Супер фен
    Не се притеснявай. Едва ли всички до един са надути, все ще си намериш някои/я приятел/ка. Споко

Град
    Horrorwood
    Това, че си пълна, не значи, че ще ти се нахвърлят. Винаги ще има кой да подмята нещо, но просто се абстрахирай. Имаш прекалено слаба психика ми се струва.
    Да не ти пука, всичко ще се нареди. И все пак не мога да го проумея - защо си настроена толкова негативно? Какви врагове в новото училище?! О.о
    Your pseudo sunshine I don't need.

ei ei ei ei...... kvi sa tezi dumi... nedei da si misli6 nikoga takiva ne6ta za sebe si.... uvajavai se samata ti za da te uvajavat i drugite.. nz kakvo im e mnenieto na suu4enicite ti... kazva6 4e 6te ti se podigravat ama se sumnqvam vsi4ki da te poznavat i da mislqt taka kakto predpolaga6... i tova s podmazvaneto ne go izpolzvai... daje az na tvoq mqsto bih se radvala 4e otivam v novo u4ili6te i s novi hora... 6te se zapoznae6 s 30 4oveka klas... e malko li sa moje da se okajat svestni hora ... priemi go ot dobrata strana.... novoto vinagi e hubavo i interesno... i utre po vedro... i nai vajnoto USPE6NA U4EBNA GODINA
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Имаш сериозен проблем със самочувствието. Зависима от мнението на другите и не знаеш как да се справиш с това.

Виж каква статия намерих. Прочети я.

http://www.fema-bg.com/index.php?m=1029&lang=1

Надявам се да ти помогне.

Вдигни глава и се наслаждавай на живота.

Град
    Дълбините на канала :D
    не бъди такъв песимист...разбира се 4е 6те си намери6 приятели,хората наду6ват страха и проявата на слабост,за тва трябва да се стегне6 и да иде6 с достойнство там-гледай ги ти надменно!

Град
    Miami
    Цитирай Първоначално написано от mishkata94_
    как да не се притеснявам аз направо ще се пръсна,представям си как утре ще стоя като полезно изкопаемо на двора при всичките ми врагове..охх от сега нататък ще имам много да ви разказвам как ще протече живота ми за бога..защо не мога да се държа нормално като всички останали те няма да са с майките си ми със приятелки,пък аз като някое бебе точно леле броя часовете вече,до сега броях дните,и ето настъпи гадния момент в живота ми
    Ако бях слаба щях да се чувствам много по-добре нямаше да ми пука кой знае колко
    Виж мила, външния вид не прави човека! Поработи със самочувствието и аз имах такъв проблем мачкаха мe, обиждаха ме заради външния ми вид и аз си мълчах и се оставях ей така... Стегни се за бога какво като си пълна??? Дръж на себе си и не оставяй да те газят следващите 5 или 4 години в училището и Успех

[Клише]То си е за тях бе, миличка. Ако те обиждат, псуват и т.н. това си е тяхна работа. В миналото ми даскало огромна част от учениците(сигурно над 50%) гледаха да ме унижават и да ме злепоставят. И какво стана после? Аз отидох в хубаво училище, а те се разпределиха из техникумите. А както знаеш, влезеш ли в техникум, излизаш никакъв.[/Клише]

А ако пък толкова много си комплексирана, ходи да тичаш. Ако спазваш стриктно диета, ще изгориш сланинките за отрицателно време.

[Клише]Не е важно, какво мислят другите за теб, а какво мислиш ти за себе си.[/Клише]

хах еми мога да ти кажа не е така миличка аз съм доста слабичка проста храната не ми се лепи..... всички от училище постоянно ми се подиграват и ми казват от рода на : кокалчо,скелет на конци,гледай да не те духне вятъра......супер ми е гадно но няма какво да направя .... а ти кукло не се притеснявай за утре всичко ще мине супер Успех
    И към дъното да тръгнеш дори,
    ще съм с тебе чуваш ли.
    И лицето твое над водата ще държа,
    за да не потънеш никога.
    Дори живота да те промени,
    ще те обичам чуваш ли.
    И каквото мога и не мога ще ти дам,
    няма никога да те предам.

Spoko,mila,ne se vruzvai na podigrava4ite Sigurna sum 4e shte si dopadnesh s mnogo novi hora.Az sushto shte sum v novo daskalo-frenskata gimnaziq v Plovdiv.Tam na 15 sept si razbirash klasa,klasnata abe vsi4ko i na men mi e pritesneno.No sum sigurna 4e vsi4ko shte e ok.Ne se pritesnqvai shte namerish mnogo novi priqteli.Vinagi shte ima nqkoi koito da ti brukne v zdraveto ne trqbva da obrushtash vnimanie Gore glavata i yspeh
    I <3 Tokio Hotel

Град
    In Devil's Castle
    трябва ти повече самочувствие,а не ново училище
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Споооко, не се стягай. От къде знаеш, че там има само 'надути и метъли'? Като цяло, когато отиваш в ново училище нищо не знаеш. Е, като изключим, че можеш да познаваш няколко човека. Но това не прави цялото училище. Дишай дълбоко, света няма да свърши утре. А това за подигравките - изобщо не обръщай внимание на разни дебили, които си нямат друго занимание от това да парадират, колко са плиткоумни. А няма нищо срамно в това да идеш с майка ти. Много хора ходят с майките си на първия учебен ден, така че няма да си единствена. Гимназиите (доколкото разбрах си там) са нещо голямо, така че не се нерви толкова.
    Утре отиваш с усмивка, няма смисъл да се притесняваш от нещо.
    are spoko pi4ence dshai e ne se trevoji v kalasa ti shte imamn qki hora 100 na 100 vinagi ima i qki a ina4e az sa 6te sum 9 klas i 6te hodq s mama i tate i mn se kefq

те няма да са с майките си ми със приятелки,пък аз като някое бебе точно
    of beee mnogo 6te sa s maikite ili bashtite si are spoko!!!!

Spokoino mila.Misli pozitivno .Ot 30 4oveka predpolagam i se nadqvam 4e pone edin- dvama 6te sa s shodni na tvoq harakter i 6te se spiqtelite.A pak na naduvkite ne im obra6tai vnimanie.Ne si misli 4e si tapa i debela.Stiskam palci da si nameri6 4udesni priqteli v noviq klas .Pojelavam ti mnogo uspeh prez novata u4ebna godina

само аз ли си мисля , че темата е ебавка
    стилът е същия както когато започнем да се лигавим с една приятелка като имитираме някой

Град
    гр. Варна
    Привет, мила ... виж сега...ако ти не повярваш сама в себе си..няма как и те да повярват в теб...повярваш ли в себе си....ще станеш много по-отворена от преди...ще контактувааш...така..като пишеш по форумите не става нали се сещаш... не може цяло едно училище..да няма някой свестен..просто това е невъзможно..разбираш ли??...пък и..там в новото ти даскало..надали всички се познават единх друг..така че..касто отидеш..разбираш кой е класа ти..виждаш някой който ти се струва симпатичен и го заговаряш..и се вместваш..никой няма да ти каже..ае махай се дебела си!..глупаво е...нали..пък и готините хора незвисимо дали са грозни дебели,ниски,високи,зубъри и така нататък..те са си готини..и това е...айде...стягай се.. ... и кажи утре как е минало..
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Град
    In the middle of Nowhere
    Ей какво си се сдухала я по-ведро Какви са тези думи?Какви врагове в ново училище си...Това че си по-пълна не означава че си о-малко човек от тях!Хората които те обиждат са пълни идиоти в повечето случай те разбират че няма как по друг начин да докажат че са повече от теб и те обиждат защото си мислят че така те стават по-добри(как обясних само )
    Искам да кажа,че утре отиваш при класа си с високо вдигната глава,без да се притесняваш,горда и усмихната и ще видиш,че всички ще те приемат такава каквато си
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Изглеждай надута - но не бъди такава. Първият ден отиди с високо вдигната глава и самоуверена. Тази година съм в ново даскало, нов град, нова държава!!! Не знам езика. Като отидох бях супернервна. Но след 5 минути някъде реших, че не можех така. Продължих да треперя, но не ми личеше. Държах се така все едно не ми пука, че съм от страна, която никой не знае, че не знам езика и т.н. И мисля, че подейства. Ако се бях затворила сигурно все още щях да си седя сама през междучасията и да броя минутите до почването на часа. Просто бъди малко по-отракана!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Споко...
    9-та година ще ходя с майка ми на 1-вия учебен ден...обикновенно само ме кара...но от както съм в даскалото на сестра ми...(а тя е в училищния съвет) ... е с мене...цял ден...не мога да се измъкна...така че спокс...а и е логично...никой не познаваш... най-много да се загубиш ако си сама

mislq,che trqbva da vdignesh samo4uvstvieto si malko.q me vij mene i az sum debela ,ne sum purva krasota,ama a da ima nqkoi kasmeta primerno da mi se otvori,za sau4enici govorq.znam 4e na dumi e lesno,no trqbva da se stegne6.golqmo 4udo 4e 6te si s maika si.kato ti se naduvat tiq koko6ki naduvai im se i ti!ne si dluja na mal4i6 na nikoi.vij,opitai da se spriqteli6 s nqkoi,tam nqkade v tova golqmo u4ili6te ima pone 2ma du6i koito tyrsqt teb.Da,to4no teb,koqto v momenta gleda6 s prazen pogled i ne vijda6 smisul v ni6to.budi sebe si,nqma ni6to po krasivo ot tova.I ne e vajna opakovkata,a sadarjanieto.az sum 100% ubedena 4e ti si 1 prekrasen mlad 4ovek,koito obi4a jivota i vijda krasotata..a naduvkite sa prosto edni kompleksari!ne im se mazni daje i v dobriq smisul.I vinagi kato ima6 nujda ot nqkogo moje6 da raz4ita6 na nas.tuka v saita sa nai-qkite hora ubedila sum se..ako iska6 pi6i i li4no vinagi 6te ti otgovorq..
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Стига бе Аз какво да кажа В нова страна съм ,всички говорят езика перфектно само аз не 100% перфектно и мен ми е кофти и първата седмица се разплаках бях казала -ужасен клас а-у ,но сега с всеки ден става по-добре Стегни се и покажи ,че имаш самочувствие Ако само не се харесваш ,никой няма да те хареса
    Успех утре!

az sq 6e sam 8 klas v novo daskalo i az sam malko pritesnena se pak nova obstanovka novi hora ne gi znam kvisa ma ytre 6e razbera
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    те няма да са с майките си ми със приятелки,пък аз като някое бебе точно
    of beee mnogo 6te sa s maikite ili bashtite si are spoko!!!!
    +1 i az shte sum s maika mi
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си