Съфорумци..ако не споделя на вас,то на кого ? Утре е 15ти първият учебен деен,в ново даскало ще съм в което ВСИЧКИ са надути и метъли някви,и аз слушам такава музика но всъщност съм много затворена
Утре ще отида с мама..знам че сигурно ще е супер смешно но няма кой да си хвана за другарче,всимки се държат надменно,30 души ще сме в клас боже мой..няма да мога да си намеря класа и класната абе въобще..за това взимам мама утре леле направо нямате си и напредстава какво ми е..колко съм се сдухала,от утре почва новия ми ад в училище отново ще ме тормозят защото съм дебела еди каква си много ме е срам,направо не мога да повярвам че отново се чувствам като боклук така ми се иска да открия някоя сродна душа..а всички са така надути...не знам изобщо какво да правя как да се държа,за бога от УТРЕ нататък ще съм най-нервния човек на света,няма да имам търпение да се прибера при семейството си от училище .
Баща ми искаше да ме запише във един друг близо до моя град,щях да пътувам,да гадно е щях да съм сама но много по-добре щеше да ми е,да не ме познават.. да не знаят и аз какво представлявам,да не си правят още от първия път погрешни впечатления..ех ако можех да върна времето назад щях да го направя в училището,в което ще уча има от надути по надути хора,от лицемерни и лигави По по и по.. аз колкото се притеснявам,уж щях да ходя с едно момиче а тя ме изигра,и ме гледа пренебрежително защо всички са такива
Колкото и да се опитвам днес да се държа супер добре с хората,или да им се подмазвам в добрия смисъл само защото от утре(особено) е един ужасен ден това няма да промени нещата убедила съм се..ще се пръсна..аз съм най..тъпата от всички