Оуу ами хах имам да ви разказвам много
абе аз слушам алтернативна музика пънк и метъл и бях с една тениска на металика,ама като млади са на блузката ми .И се появявам няква такава сдухана ама вирнала тая глава,запознах се с едно момиче щото всички другите са както предполагах много злобни фейшънки или квито са там.Едно момиче от новия ми клас отидох да се запозная и тя ми вика О Металика кефиш,и аз като някъв идиот се усмихнах,абе в класа ми има много злобни момичета,и големи ама големи лигльовци..ще го приживея надявам се!Когато писахме в класните стаи имената на родителите си и едно момиче вика Ауу кой се казва Виолета (майка ми) мразя го тва имеееееее,и аз само се обръщам и тя ме гледа злобно като всичките други злобарки в класа,а тва момиче дето седях с него много иска да се движи с тях,малко мяса на циганка но не знам..може ии да ме остави защото иска да бъде по отворена като тях знам ли,малко съм объркана от случилото се ....
Когато пък си тръгвахме от училище аз и 2 момичета от 8ми клас(които бяха с Токчета,и готини направени коси)минаваме покрай едни метъли от училището и аз щото ги погледнах и един вика на другите Глей бее глейте бе нещо такова..и ме гледа някъв ухилен такъв..леле такъв срам изживях АЗ съм много много срамежлива,и си викам леле сигурно съм супер смешна с тая блуза и приличам на мъжкарана..е първо си помислих че може и да ме е харесал колкото и да ми се иска ама..едва ли
Абе това е от мен за сега е какво ще кажете