.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Не винаги става...

Така... когато с приятелката ми сме се натискали на някое тайно място ( ) и всичко е супер нали... пипам си навсякъде, обаче се случва и да не ми стане А тогава ми е адски тъпо, щото тя като пипне и като усети, че си стои малък и е просто тъпо Не мога да си обясня защо често си мисля за тези моменти и ми е кеф, пък когато дойдат и нещо става.. Някакви съвети?

ПП На 17 съм и съм девствен.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Еднотипното омръзва - ако правиш едно нещо 3-4-5 пъти спира да ти действа. Опитайте нещо ново - ти си знаеш най-добре какво те възбужда, сподели го с нея и така
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Ами може да се случи на всеки.Ако си болен от срес от всичко.И най-важното не мисли за това дали ще ти стане в момента на играта,защото често нестава това което искаме.Успех

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Еднотипното омръзва - ако правиш едно нещо 3-4-5 пъти спира да ти действа. Опитайте нещо ново - ти си знаеш най-добре какво те възбужда, сподели го с нея и така
    taka e

И ти не си добре ама не си като един приятел дето е девствен и като тръгне да се целува с приятелката си и свършва

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    ...Ако си болен от срес от всичко.

мрън та мрън ...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    пълна глупост, ама пъъълна!
    това значи никой да не прави секс по света
    мислете, преди да напишете някаква тъпотия

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    пълна глупост, ама пъъълна!
    това значи никой да не прави секс по света
    мислете, преди да напишете някаква тъпотия

Никой не говори за секс. Аз говоря конкретно за случая на момчето. А и плюс това сексът е най-висшата форма за доставяне на удоволствие. Ако всеки ден опипваш приятелката си това ще ти действа до определен момент, в който ще ти се иска нещо повече от опипване, нали ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Саламанка,Испания
    Единственото решение е психически да си готов,да знаеш че няма да има проблем.Ако си го навиваш на главата - няма да стане скоро.
    Reality is wrong,dreams are for real.

Супер фен

ne e vqrno..ili dfo opredelena stepen,no ako tova ne6to e 4oveka,koito obojava6 ,obi4a6 pove4e ot vs te vazbujda vs negi pogled i dokosdvane VSEKI PAT!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Silent Hill
    Според мен или приятелката ти има мустак по-голям от твоя или си ГЕЙ...

"Животът е трагедия в близък план и комедия, гледан от далече"
    Чарли Чаплин
    http://c3c0o0.aha.bg/

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Нормално е.

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    И ти не си добре ама не си като един приятел дето е девствен и като тръгне да се целува с приятелката си и свършва
    кофти
    I LOVE U

Град
    Paradise
    Споко, нормално е. Разнообразете се малко и нещата ще си дойдат по местата.

Ами има ли някакво значение дали по-рано същия ден съм мастурбирал

Супер фен Аватара на miShle
    Не мога да ти помогна за последния въпрос,защото не съм момче .. обаче както казаха повечето преди мен ..Трябва да кажеш на приятелката си какво ти харесва и какво не. Щотот само пипането тука там омръзва и на мене в началото това не ми доставяше кой знае какво удоволствие ... Проблема не е в теб .. споко .. Просто оговорете и всичко ще си дойде на мястото
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Не мога да ти помогна за последния въпрос,защото не съм момче .. обаче както казаха повечето преди мен ..Трябва да кажеш на приятелката си какво ти харесва и какво не. Щотот само пипането тука там омръзва и на мене в началото това не ми доставяше кой знае какво удоволствие ... Проблема не е в теб .. споко .. Просто оговорете и всичко ще си дойде на мястото
    оки, благодаря ви

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    ...Ако си болен от срес от всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си