- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Как прекарвате първия учебен ден ?
празненства има ли?как ги чествате?а след събирането в училище...купонче може би?на другия ден веднага ли почва да се преподава строго или още е лежерно докато се настроите и така...
кажете ще ни бъде интересно![]()
Предстои ми да бъда първи клас, за това нямам представа каква е процедурата
![]()
![]()
![]()
ne si li xodil na daskalo dosq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Тъпи ли сте или се правите?![]()
Всяка държава си има свои обичаи толкова ли не схващате въпроса?
процедурата е да се научиш да си рецитиркаш трите сладки именца ,да знаеш на колко си годиниПървоначално написано от kPuCkA
и къде работи мама
Have 'em back @ http://www.moiatklas.com
Брей брей брей, в този форум било пълно с хубави момичета.
Иначе преди близо 6 години вече завърших и не помня какво значеше първи учебен ден. Мога да се върна в училище обаче от другата страна- като учител, което не е лош вариант също.
А аз си мислех че си по-малъкПървоначално написано от kristo
![]()
![]()
Еми не съм, макар че съм младолик и изглеждам с 2-3 години поне по-малъкПървоначално написано от slun4ice
. Но пък съм и с младежка душа освен това, така че разликата в годините вас с повечето от пишещите тийнейджъри тук се премахва
.
Моят първи учебен ден си беше в БГ и си обърках класната стая. Майка ми беше в правилната, ама аз се разхождах по етажите, та не помня много...
А тук разни фунии със сладкиши, разни чудеса![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не мисля че сте разбрали темата!
Освен първият учебен ден от 1 клас има още 11 първи учебни дни,нали така? и slun4ice незнам дали си забелязала,но не случайно съм сложила тема в раздела за чужбина,за да разберем какви са традициите за прекарване на първия учебен ден( пак казвам че може да е първия учебен ден от 10 клас или 11, в зависимост кои клас си в момента,чаткаш ли) в различните страни.
Надявам се че сме изгладили недоразуменията.![]()
Моят първи учебен ден във Франция беше голям майтап. Всъщност аз не бях там на първия, а на втория, защото не могли да ме запишат тооолкова рано. Но доколкото разбрах нямало е цветя, речи и т.н. А аз на първият ми учебен ден отидох със приятеля на майка ми. И докато директорката казваше кой в кой клас е ние с него бяхме наредени до нея. Не знам защо, но там ни сложиха. Умрях от срам .. Аз тогава бях и толкова притеснена ... Беше ужасно просто.
Ми аз точно това им казах. Тези които са писали преди мене са зле защото се подиграха не тиПървоначално написано от dhjb
Аз разбрах темата но не съм ученичка вече и нямам какво да кажа
![]()
sori sega razbrax kakvo ima6 predvid [razbrax ot tvoito obqsnenie,a ne ot onova zlobnoto na slun4ice]Първоначално написано от dhjb
Само зелени ръчички за тебе бебз!Първоначално написано от my baby love
![]()
sl1n4ice ti naistina li si v germaniq ili prosto t1i si go pisala? y4ila li si v germaniq v daskalo?
Нямам навик да лъжаПървоначално написано от my baby love
3 години съм ходила на училище тук а от другия месец започвам да следвам в Дрезден
i tam po xybavo li e ot b1lgariq? ima li golqma razlika mejdy tyka i tam![]()
В България съм ходила само първи, втори и пети клас така че не мисля че мога да правя кой знае какво сравнение с училищата.Първоначално написано от my baby love
Хората, манталитета, архитектурата... различни са да но то това навсякъде е така.
За по-хубаво... Аз ако трябва да бъда честна никъде не се чувствам у дома си и не мога да кажа там е по-хубаво, там се чувствам по-добе и бла бла. В някои аспекти е по-хубаво от бг в други обаче...
Има тема за Германия в този раздел и изобщо доста хубави темички в някои от които съм писала така че можеда провериш или да питаш ако те интересува нещо по-конкретно.
![]()
Не знам, ама ти си много хубаваПървоначално написано от my baby love
.
Става въпрос за първия учебен ден като първокласник или тая година?![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Виж в кой раздел си, прочети темата отново и пиши пак.Първоначално написано от MaDDnes-f
za si4ki parviq u4eben den.. bilo to 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 ....Първоначално написано от MaDDnes-f
4etete be
^^ ок де, не бях разбрала![]()
тук в Италия първия учебен ден няма празненства направо почват .. носим нещо да си запишем програмата,даскалите и тн имаме 3 часа първия ден като през тези 3 часа ни разпитват кво сме правили миналата година и ни казват кво ще правим тая година. 2 седмици след това имаме по 4 или 5 часа на ден,а след това си започват нормално по 6.. тва е общо взето![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
хмм даже не си спомням .. ходихме имахме 20 минутни часове /колкото да се запознаем с учителите/ и ни пуснаха да си ходим.. нито речи нито нищо.. 1 седмица след този ден се събрахме в аудиториума и там вече директорката говори .. някои от учениците говориха .. абе яко беше![]()
Олеле аз съм junior тази година и за мое голямооооо разочорование нямам нито 1 клас с българите в моето даскало!![]()
![]()
Иначе, всичко мина okay...срещнах един як пич..![]()
![]()
♥ ♥ ♥