- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Смешно ли ще бъде
От сърце те моля ,не ходи така![]()
Ако нямаш подходящи обувки,просто смени дрехите ,ноооо тая комбинация дето си я спретнала е убийствена,после защо ви ебават в училище.....
По-добре съчетай това облекло с някакви по-официални обувчици,а ако нямаш промени нещо в облеклото
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Абе я обличай едни дънки,какво се прайш само![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Махни ги тия маратонки...
УУ, не с тези маратонки.Ако нямаш други обувки за дъжд и есенно време смени панталона![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
По-добре с някои по-елегантни обувки![]()
Първоначално написано от neshtastno^vliubena
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Много ми е лъскаво.
е в крайна сметка как отиде![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
eeeeeeee aide sa de hem oficialno hem s marotonki emi ne stava mn qnso 4e 6e e sme6no![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
ест че да![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Обувките не се връзват на сатенения панталон и ризката...по-добре ще седи с някои високи обувки....![]()
+1Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Smile!?
За маратонките-няма смисъл да повтарям предишните мнения.
Въпросът е каква визия желаеш да постигнеш.Ако не обичаш високите обувки,и по маратонките съдя че търсиш по-спортен краен резултат, то тогава окачи си една по-раздвижена черна вратовръзка и обуй от онези сладки обувчици тип "пантофка".А ако искаш да вкараш маратонките в употреба, сложи някое потниче или по спортна блузка, дънки и си готова!Няма какво да му мислиш![]()
Върви там, където няма пътека, и остави следи.
Има разлика между това да си модерен и да имаш стил!Първоначално написано от (S) AINT
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не би било успешна комбинация...![]()
Маратонките са за анцунг, дънки, поличка/дънкова/, но е за сатенен панталон и риза, например.
Пантофки черни нямаш ли?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Без маратонките става![]()
Първоначално написано от paola_Rey
Every man dies
But not every really lives