- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Pomognete.....
Tui kato tazi godina sum 12 klas i 6te kandidatstvam iskam da popitam sled kato durjite izpit za kandidatstvane v edin yniversitet moje li s tozi izpit da se kandidatstva i na drygi mesta?
До колкото знам не,за някои университети трябва да положиш отделен изпит,който си важи само за дадения университет
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Всеки университет си прави изпити......
mi ne moje.. osven ako drugoto u4ebno zavedenie v koeto iska6 da kandidatsva6 se vodi universiteta, v koito si kandidatsvala... tova be6e predi sega moje i da sa go promenili.. primerno TU - sofiq i MEI - varna.... i dvata sa tehni4eski universiteti i predi se kandidatsva6e s edin izpit i za dvata. ili voennoto v Veliko Turnovo i voenomorskoto vav Varna... no pak kazvam vsqka godina universiteti si promenqt kakvo li ne... trqbva da si kupi6 spravi4nik na universitetite v koito misli6 da kandidatsva6 i tam pi6e vsi4ko .. i uspeh s kandidatsvaneto![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
не,за съжаление ....
someone else...