- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Симптомите
Кога се проявяват симптомите на бременност и какви по-точно са те?Гадене,виене на свят,често пишкане..?? Sorry не съм била бременна![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Първо закъсняващия или отсъстващ менструален цикъл.Също може да чувстваш изтощение и умора.Гърдите ти да са болезнени на допир и подути.
Това са първите симпоми след това - гадене/повръщане/ ,болки в кръста ,често уриниране и повишен апетит
Това е общо взето . . дано помогнах![]()
a,ne,mersi,pove4e mi e interesno vie kakvo kazvate a ne 4i4ko googleПървоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
ами да това за гаденето и всички ей такива дреболийки,но искам да кажа че не при всички бременни ги има...браточедка ми беше бременна иии нямаше нито един от тези признаци![]()
![]()
Е да ,така е ,при всички е различно ,но това са най-често срещанитеПървоначално написано от get_nasty_
![]()
За оринирането - това става едва когато си надула корема.. а не още в началото..... харабия вземи виж гугъл, щото тука всички са супер несериозни и най-много да се начетеш на куп глупости, а в някои интернет сайтове достатъчно интелигентно са го обеснили като за плиткоумни, каквато мисля, че си ти, тъй като ако се интересуваше от нещо толкова важно нямаше да тръгнеш да разпитваш по форумите, защото е по-лесно и по-добре да говориш или с гинеколог, или с някакъв друг лекар или да попрочетеш някоя друга интересна книга относно бременноста и прочие.![]()
dokolkoto znam simptomite sa sled okolo mesets smisul osven zakusnqvaneto na tsikula de![]()
vie se nasrahte s toq google za kvo naprao ne zakriqt forum ai koito iska da znae neshto da tursi v google...Първоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
![]()
da vi sera!!!
Позеленяваш, пърдиш като ненормален и вониш на кисело зеле с развален боб.
Доволна ?