- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив-налага ли са де предприемем нещо?
Za pyrvi pyt go pravihme s priqtelkata mi bez prezarvativ... izvadih go navreme i ne sym svyrshval v neq... no vyprosyt mi e dali moje neshto da se e sluchilo predi tova zashtoto go izvadih tochno predi tova... iskam vsheto mnenie za da znam dali ima nqkakva opasnost i dali da predpriemame neshto ako se nalaga... molq za po byrzi otgovori i da sa mneniq na hora koito znaqt kakvo pishat molq che e vajno!!!
т.7
krem4et0
ами да има опасност от течността която истича преди самото свършване... хора използвайте презервативи дее..направени са за да се използват и за да не четем ей такива въпроси![]()
![]()
Оххх има 32747532 такива теми, защо не се разрови из търсачката преди да пуснеш и тазиЕдинственото, което можете да предприемете е следващият път с презерватив !!! Щом си сигурен, че не си свършил в нея вероятността да забременее е твърде малка...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Аз пък ще ви кажа за милионен път ,че все така го правих с бившия 8 месеца и така и не съм забременяла![]()
Оххх не знаеш, а го правиш!!!! .. Как не ви омръзна, бе .. За какво са тези презервативи според теб!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Въпрос на късмет е милаПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ai molq vi se bez da ma napadate i bez da ma obvinqvate... az pouka sym si zel dostatychno sa mi pritisneniqta... davaite mneniq kakvo da pravq ili dali ima smisal da pravq neshto
Takiva temii 100 000 pone... ebati nie ot kade 6e vi znaem dali e bremenna ili ne e...Първоначално написано от georgi1992
![]()
![]()
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
Е няма какво да направиш вече ти. Ако толкова много се притеснявате нека момичето си направи тест за бременност, но поне да е минала 1 седмица от половия акт.
ae moi ti chetesh li... az pitam dali ima opasnost... ne ta pitam dali e... ako znaeh shtqh veche po taka da mislq ko da praq...!!!!
Да бяхте помислили преди, а не след секса!Аман.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Аз пък от 3години и половина го правя така и да чукам на дърво до сега не съм забременяла ....Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Schranz music is my world !
dobre togava shtom qvno ima opasnost daite nqkakvo predlojenie kakvo moga da napravq???
Може би следващия път да използваш презерватив....Първоначално написано от georgi1992
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
tova mi e qsno... govorq za momenta... da se podsigurq za da nqma iznenadi
вземете малко се образовайте де, използвайте презерватив!Първоначално написано от girl_in_black
Ами вероятността е малка, така че няма смисъл да пие Ескапел-вреден е.Освен да чакате да и дойде, друго не може да направите вече.Първоначално написано от georgi1992
Спешнооо....ти трябва акъл..чупете си главите 'сяка втора тема е такава...смисъл от тва к'во пишат 'сички в тея теми никакъв и без тва сме назад от Индия и Китай по население...помагайте да ги настигаме...
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
ne e vqrno ot taq te4nost si4ki nashenci sa izmreli !!!!!!!!! ako ne svarshish ne e bremennaПървоначално написано от get_nasty_
![]()
...и на умение мила...Първоначално написано от naduta_fukli4ka
латекс не съм ползвал повече от 5 пъти, но гафове нямам.
dobre sled vsichko kazano i napisano i kato se ima na predvit che minaliq den beshe za priqtelkata mi pyrviq i pyt kakyv e shansa da zabremenei
Първи, втори, десети път-шансът си е един и същ-щом не си свършил е малък, но все пак го има.Първоначално написано от georgi1992
Честито georgi1992!!! дано са тризнаци, че да ти се набие в главата че тия презервативи не са само за да ти седят в джоба.