- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сребро!??!?
Моля ви кажете спешно как мога да си почистя малко сребърният ми ланец , че утре за зайките да ми е чист и блистящ и хубав
Моля ви дайте ми малко съвети че ..![]()
![]()
![]()
![]()
Със сода![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
сипваш малко сода бикарбонат ан едно памучно парцалче и почваш да търкаш среброто с неготака се чисти
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха,зайките..от къде си?!
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
аз слагам сода бикарбонат върху стара четка за зъби и търкам![]()
аз си почиствам среброто по следния начин: слагаш едно канче вода да кипне, когато кипне слагаш среброто и 4-5 (може и повече, както си прецениш) лажици сода бикарбонат, и изключваш котлона и оставяш среброто д постои в горещата вода за около 5 мин максимум и го вадиш. забарши го няколко пъти с хавлия или памук!
От Варна , френската гимназия![]()
пич, като изчистиш среброто пиши да кажеш дали се е получило! И ай утре късмет със "зайките" :P
slagash ocet i soda v edin sad i si ostavqsh srebroto da postoi vatre nqkoilko 4asa...
Натъркай среброто със сода бикарбонат
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Nai - Dobre po4istva soda i ocet. T1rka6 srebroto s1s tazi smes okolo 1 min i e superAz samo taka si 4ista vsi4k0 (sreb1rno)
![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Сода или паста за зъби![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
и аз така знамПървоначално написано от Elisa`Day
всички са твои...![]()
И аз такаПървоначално написано от cLaDyRcHe
![]()
Smile!?
и азПървоначално написано от ra4ence
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Има поне 50 такива теми .... гледайте малко бе ...