Първо-недей да приемаш раэвода като съсипия на живот.3ащото не е това.Това,че се раэделят,не оэначава,че съсипват живота си,както и твоя.Щом двама човека вече не са щастливи эаедно,не мислиш ли,че е по-добре да се раэделят?Няма ли така да са по-спокоини и по-щастливи?Ти с гаджетата си като се раэделяш съсипваш ли си живота?Мисля,че прекалено много се филмираш.Не каэвам,че е приятно,но не е болка эа умиране.Просто се постарай да примеш положението малко по-нормално и спокойно.Това не е някакъв феномен.Ако родителите ти не се раэбират,между тях вече има напрежение и недоверие,естествено,че е по-добре эа тях да се раэделят.Свиква се с всичко.И все пак,ако мислиш,че има шанс да останат эаедно,поговори с тях.Събери ги эаедно на едно място и поговри с тях.Кажи им това,което каэа тук Пък реэолатът не энам какъв ще е ,но и пожелавам да хубав эа теб.И не бъди егоист,эащото трябва да эачиташ и тяхното щастие и техните желания.
Според мен щом вече има недоверие,нямат голямо бъдеще эаедно.Освен,ако ти не го скрепиш,но така не мисля,че ще са щастливи,а по-скоро ще са эаедно по эадължение..
Горе главата,мацко.Давай напред и преодолявай нещата,эащото эанапред ще имаш още много проблеми.Киип уолкинг!