.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Ще учите ли доста?

Искам да ви питам ще учите ли много,защото аз съм вече(ще бъде утре) 9 клас и изоообщо не ми се учи както учих преди.Смятам да си написвам домашните,да прочитам уроците и толкова.Защото доста време ми отнемаше да кажем ученето до 8 клас.Просто като виждам къв мързел съм станала,немога да си представя как и колко ще уча.А вие?Ще лежите ли по 5-6 часа над учебниците или ще опатквате всичко за 2-3 часа ?

Мега фен Аватара на Blab
    Трябва да имам успех 6.00 тази година.
    Но, не, няма да уча много, като гледам, лесничко ще мина.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми аз като бях 9ти клас хич не учих
    Иначе сега вече почнах училище и трябва тука да се учи бая! :С

Град
    София
    абе ти чуваш ли се.Аз в 3 клас учих макс 1 час.И какво мин година като кандидатствах не учих наизуст и влязох къдет искам(а там не е никак зле).Споко и да не си пишете домашните светът не се свършва така

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ще уча толкова колкото трябва.Не твърде много,не твърде малко.Успеха трябва да е над 5,50.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Ще уча толкова колкото трябва.Не твърде много,не твърде малко.Успеха трябва да е над 5,50.
    и аз съм така
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Ще "опатквам" всичко за 2-3 часа на ден ли? Аз толкова не мога да се хвана да уча през учебните дни. Събота и неделя... може. Ще трябва да уча за кандидат-студентските изпити, но просто не знам как ще стане с моя постоянен мързел.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Ще "опатквам" всичко за 2-3 часа на ден ли? Аз толкова не мога да се хвана да уча през учебните дни. Събота и неделя... може. Ще трябва да уча за кандидат-студентските изпити, но просто не знам как ще стане с моя постоянен мързел.
    Бях останал с впечетление че си на 20-22

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Бая ще се изтормозя! Искам да вляза в Испанската (Бургас) а там балът е висок и бая ще се понапъна! А попринцип съм отличничката на класа (на випуска)НЕ СЪМ ЗУБЪР[/u]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми сега съм се надъхала да уча ама да видим след 1 седмица дали няма да ми мине мерака

ПС: Успех на всички
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ами колкото съм учила и до сега Успешна година на всички

Надявам се,че ще се стегна и ще наблегна над уроците.

Последните две години буквално се излагах в училище с мързела си. Надявам се това да се промени. Нужно е да имам хъс,за да успея и ще направя всичко от себе си,за да се представя на ниво тази година.

Амиии аз ще си уча колкото и до сега... Просто точно сега няма как да се отпусна, защото леко ме очакват изпитчета и такива ми ти приятни неща

Бе уж съм решила в девети клас да не се илзлагам както в седми и най-вече в осми,но..Отивам без почти никва домашна и без нито една прочетена книга.Интересно кво ше стане

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Ще учите ли доста?

Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    Искам да ви питам ще учите ли много,защото аз съм вече(ще бъде утре) 9 клас и изоообщо не ми се учи както учих преди.Смятам да си написвам домашните,да прочитам уроците и толкова.Защото доста време ми отнемаше да кажем ученето до 8 клас.Просто като виждам къв мързел съм станала,немога да си представя как и колко ще уча.А вие?Ще лежите ли по 5-6 часа над учебниците или ще опатквате всичко за 2-3 часа ?
    e 4akai malko si pi6e6 domashnite i si u4i6 urocite tui ne e li dosta?!

Az 8 mi klas q minah dosta lesno nz poprincip ne sam nqkfa det ne otvarq n6,no pove4e q karah na pishtovi po himiq primerno daje 1 urok ne sam 4ela ama imah 6 ;D pak za domashni 15 min prei daskalo i sam gotova za celiq den

Sq i az shte sam 9 klas v novo daskalo i shte imam razli4ni predmeti ddz pak i ot izpita kato gledam az imam nai visok rezultat drugite nqkfi 3 ki i se 4udq ko sha praq 4e nqma da ima ot koi da prepisvam i se ot4aivam no na men vreme za u4ene ne mi ostava ddz ko praq
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Ще учите ли доста?

Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    sq do4etoh temata 5-6 4asa :O e tolkova nikoga ne sam stoqla dori iza izpitite az 1 chas ne moa varja da u4a i u4a na muzika ina4e se razseivam
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Хъса ми дойде точно на врме.Тази година искам да имам общ успех минимум 4.50 - 5 (училището ми е такова,че и 5 е 6!)!А и започвам да наблягам над учебниците от мианлият клас,сега ще съм 10-ти.Ще кандидатствам в Медицински,така че тази година ще науча изцяло този учебник по Био и Хим,в същото време и Биото и Химията от 9-ти клас ще преговарям и изцяло утвърждавам.Също така ще ходя и на допълнителни уроци по Био и Химия,за да задълбая повече,както и на Английски.Незнам кое кога,но това ми е целта Био и Химия - минимум 5.99!!!!!Също си и търся и работа
    Жесток мързел съм,или аз,или мързелът ще си отиде,по-вероятно е мързелът по дяволите

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Ще трябва да уча все пак съм 7 клас.Ако не искам да оставам на поправителен и да вляза в добро училище трябва да уча здраво
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    и аз съм така
    + 1 Пишете и мен

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ами ще уча толкова, колкото е необходимо. Искам отново да завърша с отличен успех.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Аха,благодаря ви на всички за отговорите Явно не само мен ме гони мързела.А се бях наплашила че даже ще ме упрекнете че не ми се учи в 9 клас както учих преди,ама сме сродни души с вас Желая успех на всички в даскало и лесни(без да учим :P ) шестици!

za men 2-3 4asa sa mnogo puk da ne govorim za 5-6.. az sam u4il mnogo do 4-5 ti klas i pak ne bqh ocenen kakto trqbva.. i ot togava sam sprql da u4a... mnogo rqdko u4a i zavar6ih sas 3.83 i moje da flqza nasqkade osven 2 u4ili6ta f koito i ne iskah da flizam !i ot sega natataka.. f novoto daskalo.. 3-ka i sam dovolen

Град
    България
    aаз съм 8ми клас тази година и мисля да уча.. [що иначе ш хода на даскало ]
    I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Надявам се.Пък и съм кандидат-гимазистче, ще се наложи, няма как
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Враца
    Ще уча колкото мога... Зависи от настроението А и цял осми клас само 6 предмета... и сега 106... не е толкова лесно
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си