- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще учите ли доста?
Ami az mislq da ucha dosta, zashtoto iskam da kandidatstvam dogodina.![]()
какъвто съм мързел...ама все пак едва ли ще уча по-малко от 3 часа на ден,но не и повече12ти клас съм и се надявам да не ни пришпорват много....
someone else...
да опатквам за 2-3 часа??![]()
абе,човек,аз,ако седна да уча-най-много един час.
кви 5-6 часа![]()
Ами сега ни чака яко учене, иначе вкъщи съм пълна скръб-никога досега не съм отваряла учебник, няма и да отворя.![]()
Що за въпрос по дяволите?!? Разбира се, че ще уча.Не знам за вас, но аз съм си решила, не зависимо от обстоятелствата, че ще уча.Ако ще и бомба да падне.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Е явно си имаме във форума и учащите хораБе аз ша уча колкото за 5-6,но няма се престаравам,защото каквото и да правя учителите си имат любимци и аз нищо не печеля дори да имам и 7-ци
![]()
Уф, аз всяка, ама всяка, година си казвам, че ще уча много, че ще уча всичко.. Никога не става. А колкото за двата-три часа на ден - аз бих била много горда, ако учех по толкова.![]()
Иначе ще гледам да изкарам за стипендия.. Знам, че математиката е загубена кауза (не заради мен, а заради тъпата ни госпожа, която не благоволиха да сменят) и ще се радвам, ако имам 5.. Хауевър, ще компенсирам с останалите предмети.
Ммм, да- както всяка година. Минимум 4 часа над учебниците, но пък обичам да уча.![]()
Ще уча достатъчно, за да изкарам хубави оценки.Най-много два часа.
Познавам хора, които по цял ден седят на учебниците и учат, учат и накрая имат примерно 4-5.Така, че въпросът е да науча тва, което ми трябва, а не цял ден да си натоварвам мозъка с излишни глупости.
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
mi az do sa neu4ix mn seriozno(dori bix kazala izob6ty),no sa i az sum za 9 klas i vsi4ky vliza v diplomata tui 4e si stqgam ga6tite i po4wam ve4e seriozno u4ene(o6te powe4e kvit sa daskalite nqam dr izbor)![]()
![]()
![]()
Колко ще уча зависиНо успехът ми както обикновено не бива да пада под 5.50
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ми аз съм 8-ми клас и няма по кой знае колко да уча ама с тоя английски нз кво ще правядосега никога не съм учила мн или зубрила голям съм мързел,гледам в час да слушам и да не си губя времето у нас,така или иначе не уча повече от 1 час даже час е мн ама сега с тоя английски само з анего ще ми трябват сиг към 2 часа
ама др набързо най-мн още 1 час и ми се събира 3 часа и половина някъде
![]()
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
az taq godina trqbva da se stqgam....ne naistina trqbva
....
http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg
-----------------
AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!
2-3 часа ????????????????!??????? macka ti nared li si 2-3 4asa po skoto 2-3min po bih se saglasil smisal az izob6to ne u4a de samo ako nqkoi pat me hvanat lydite togava i za ne pove4e ot 30min
уча по 2 3 часа неповече,мисля,че е нормално![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не знам колко ще уча през годината,но накрая 100% ще се стегна.Ще уча за матури,за изпитите по специалността и дай боже за кандидат-студенски изпити.
Ами аз си уча винаги в нормите и имам време и за развлеченияНо определено тази година мисля яко да се занимавам ,ше им раскажа играта
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Не много.Колкото мога,няма да си давам зор![]()
![]()
Както всяка година пак ще залягам над учебниците,най-вече над английския,биологията и химията.
Ще ни сбръчкат от учене - паднаха ни се най-гадните учители, при двама от тях ако имаш 4, всички те боготворят, та.. представете си. :Д
Ще се наложи там по финанси и счетоводство сериозно да сядам да чета.
Ох..еми аз никога не съм учила толкова много смисъл, чак пък по 5-6 часа..мисля да се стягам тази и другата година, защоотоо..става лошо![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..