- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще учите ли доста?
чак пък 2-3 часа :P ще пиша домашни (пиша/преписвам), ще права доклади и ще преглеждам нещата преди изпитване и това е
Ми първите няколко месеца няма да отварям учебник и ако върви добре цяла година няма да учазасега ходя от три седмици и не съм чел по нищо,а вече и шестица имам
![]()
![]()
требе да си уча по специалните предмети и да гледам да запомня няколко рецепти тва са ми плановете![]()
Ще уча... достатъчно. Искам над 5.50 за дипломата.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
и мене ме е хванал адски мързелкато гледам тая година ми е бая трудничко, пък досега бях отличничка
ама мисля да се стягам и да завърша със 6
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
ами в вкъщи не сядам да уча въобще от 2-3 години (11 клас съм сега ) в училище има някой предмети .. от който ми се спи .. но има и предмети в който ми е интересно да слушам и научавам още там за какво иде реч![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ами както винаги-да
сега съм осми клас в езикова гимназия и просто няма как!пък и се стремя към стипендия.....![]()
![]()
![]()
![]()
аз вечно си казвам че трябва да си седна на гъза и да си уча ама толкова много ме мързи ...
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ем..тя тая стипендия няма да ми падне от небето..тая година ще се учи
![]()
![]()
Сега съм 7ми класи наще ме натискат да уча и направо не мога да се утърва от тях
Пък и на тея уроци по математика и БЕЛ направо не мога да си затворя очите и тази година имам за цел да завърша с 6.00 и да влеза в езиковата и ще пада учене (не съм зубар)
sk[Y]pe:nadety_90
Възможно ли е да обичаш някой... толкова силно... толкова искрено... толкова чисто... да виждаш в него съдбата си... да виждаш в него себе си... Да си готов да пожертваш живота си... за другия. ...
аз съм 8 клас и понякога уча до 3 след полунощ
![]()
не мога да повярвам,че 7 клас е било кръгла нула![]()
![]()
Мммм, английският ми е голяма любов, тааа всичко попивам като гъба.
даже и на курсове се записах, супер интересно ми е(:
Иначе...уж уча, ама ме мързи, така е ...и някак си не ми пука, особено...което е супер тъпо...
Вторият ми език е Испански, а почти нищо не знам....шейм он ми![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами да ти кажа то на никой не му се учи но трябва и аз като теб бях но сега съм 12ти клас /не че ми се учи/ и се замислих добре сега като завъра с този успех трудно ще влезна някъде и по е възможно да почна работа,така че сега ти е времето да се замислиш за успеха си а не в 12ти клас когато ще ти трябват оценкитеЗащото както казват някои............ понякога със стотни не стигат..........