- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс на 15.09 (за ученици)
Бихте ли правили секс на този ужасен за всички нас, ученици ден и би ли ви било кеф![]()
ПП: Темата е сериозна![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Що, па, да не !?
А и защо подяволите сте толкова тъпи да твърдите, че 15ти септември е ужасен ден!?
Като не ви се учи и не ви се ходи на даскало си ебете майките и не ни занимааайте тука с вскусовете си против училището и образованието!
Подкрепям.. И какво му има на деня?!?!? ... О Боже..Първоначално написано от cherinka
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Даа бих ама само с директораката г-жа Китова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, естественоПоне 1 последно чук-чук преди да почне голямото учене и да няма време за секс...
![]()
нали ужаса трябва да се лекува с нещо де :Д имам планове за секс....ама да видим кфо 6те стане :Д
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Ооо да да да ... тъъкмо такива планове си правихме с милото за утре .. Трябва да се случи и нещо яко все пак на тоя ден![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
К'во толкова му има на 15 септември?
Ден като всеки друг! Естествено , че ще има чук-чук![]()
Ечи какво му има на деня?
Днеска 14,утре ще е 15,след няколко дена 17-18 и т.н...все време за секс![]()
![]()
![]()
Почваме даскало-няма нищо лошо.Виждаш хора,които не си срещал 2-3 месеца,пък и не съм чула някои да е умрял от много учене.Даскалото е един шантав купон,който един ден свършва[!]
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
+ 1Първоначално написано от puffy
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
za sex da nqma vreme... ne sam vijdaala tkf individdddПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
а и деня е много хубав даже...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
о даа..бих правила и с голям кеф - ще е се едно натривам носа на учители родители политици и секфи там. защото сички (или поне повечето) са а въздаржание и сещате се![]()
Ех, колко има да ви липсва този ден, когато завършите...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
trueПървоначално написано от Wrathchild
Toчно..Първоначално написано от Wrathchild
Седяхме преди малко с един фр, в едно даскало и си припомняхме старите времена, и колко яко всъщност е било на даскало.Тогава не ни се ходеше, но сега...
Моя съвет е, да се възползвате докато сте ученици и да се радвате на живота, защото като завършите той ще ви го върне тъпкано.![]()
Естествено че бих правила
какво толкова![]()
мдам, дори предпочетохме да си останем на топло в леглото. мн готино начало на учебната година беше...![]()
Че какво пречи, като е 15 септември? Може да не ти харесва на училище, но това си е друга работа.
Че каква е разликата дали е на 15ти,20ти,30ти?
Ест,че бих,ден като ден,с разликата,че е 1ви учебен.Това нищо не променя.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Е дейба зубърите, на всички ли ви харесва даскало ве![]()
Тва че във ващо даскало си е купон, не значи че на всякъде е така![]()
За съучениците-хич не ми липсват тези говеда, имам си и други приятели пък и лятото излизаме заедно![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
И аз така. Но по темата - все пак дали е 15 септември, 25 декември, 3 март илби някоя друга дата няма значение.Първоначално написано от vaseto0o