- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам известна личност
...
Че защо не каза.Аз имам такава машинкаПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ее деба простите хора дето има на тоя свят...
Ама ти луда ли си? Какво е това "момченце",където си слага 1 тон грим и пудра по тестисите.Ти го харесваш .. ако го харесваш или както казваш, че го "обичаш" лова бас че си и ти някво емо![]()
Who's next!
+ 3Първоначално написано от SexyYy_k0tenceEe
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Ами той нали уж е гей, няма да ти обърне внимание.![]()
Гледай този клип и се откажи от него!
http://www.youtube.com/watch?v=QyoZvbq5uO0
1во - Неможе да пее!.... Фалшиво, та чак отиде в друга тоналност...
2ро - така нареченото му сценично поведение е направо смешно. Размахва крайници и си мисли че е мн як, а няма и 1 оформен мускул по тялото си. Може да е малък ама ако тренираше нещо, щеше да си личи.
3то - виж оригинала на тази песен
http://www.youtube.com/watch?v=mWwyjmSbJPs
Извод - Твоя Билл е една голяма СМЕШКА!!!![]()
![]()
(сори ако съм те обидила нещо ама си е така!)
be ko tolkoz mu haresvate na toq beПървоначално написано от Bill
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
s kfa nadejdaПървоначално написано от Bill
aa ti me ubiii
![]()
![]()
![]()
i az tei 4akam Brat Pitt
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ohaaaide prereji si venite sa 6toto nqma6 6ans pada si po mom4eta
![]()
az li4no ne sam po4itatelka na Tokio Hotel, no znae6 li kolko mn momi4eta sa vliubeni v nego i go obi4at... te iskat ne6to koeto nikoga nqma da imat! zabravi go! otkaji se!misli6 li 4e toi ima mozak kolkoto na drugite mom4eta..
nameri nqkoe mom4e sas stoinost i razum, ne nqkoi jenkar fe6an4e ili izvestna li4nost!
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
ХАХАХАХАХАХА, е това ме убиПървоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Иди в БИЛЛа... моо продаватСори за гаврата, но за мен това са пълни, ама пъъъъълни глупости! Може да се кефиш на музката му, на стила му... но да го обичаш...ох, моля те
![]()
еlsy![]()
0MG![]()
![]()
Mn momicheta go haresvat
Ne moga da ti pomogna sorry
![]()
ВиKs
Да и аз обожавам Уентуърт Милър,сънувам го всяка вечер и аз искам да съм с него,ама не може..Хората си имат личен живот и много добре знаеш,че няма да си с Бил..Ти дори не знаеш сигурно къде живее..А и мислиш ли,че си няма гадже?1000% има ;]Аз Уент го харесвам от 6 и к'во?Да съм го видяла?Не.Да съм с него?Не.И няма и да бъда..Най-много,ако някога дойде в България да отида да го видя,да се снимам с него /ако успея да стигна до него/ и да искам автограф..Просто си се вживяла в тази роля за това ти е толкова трудно.Гледай си го по ТВ-то,чети интервюта с него,сваляй снимки,лепи плакати и т.н ,но си хвани гадже и ще видиш колко ще ти е хубаво..Ще си обичаш гаджето,а Бил ще е просто човек,който ужасно много харесваш и т.н.![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
мн ясно, че така ще каже (ако е вярно, а не измислица на друга фенка) нали трябва да си популяризират музиката извън германия на макс..Първоначално написано от Bill
стани известна или най-готината на континента, отиди и си стани гадже с него..ей така, като обикновено момиче от някъде си, шансовете ти са много под 1%![]()
Това не е любов, а мания.Човек обича нещо, което познава.И както казаха преди мен, ти си чела само интервюта и купища информация в нет-а за него, но това не означава, че го познаваш.А дори да си представим, че се срещнете на живо и се запознаете - това съвсем не означава, че ще тръгне с теб, защото може да не си неговия тъп момиче.Най-добре се откажи от него и се огледай наоколо - сигурна съм, че ще намериш момче, което да обичаш.Все пак си на 16 и животът ти тепърва започва.
Ххх момиче найстина по добре излез навън и се запознай с нови хора. Изградила си си някакъв въображаем свят и мислиш, че си влюбена, а дори незнаеш какво е. Този "Бил" има 1 млрд обожателки, а и как ще кажеш че си влюбена при положение, че дори не го понзаваш - Това, че го гледаш в интернет и ТВ не означава нищо. Всяка известна личност има сценична маска - откажи се и приеми действителносттаИма толкова много момчета :P
Пфф аз също бях влюбена в Освалдо Риос от сериалите, когато бях на 5. Даам, ако отидеш на някой негов концерт имаш шанс да те чука. Но да не те разочаровам, по- вероятно е да викнат някое момче до теб, поръчано за "покоите" му, отколкото женска![]()
Работата с тая група почва да ми изглежда наистина сатанинска.Чак такъв дяволски култ и пристрастяване надали са просто плод на детски мозък, видял 2 снимки в списание. Може би музиката им е с някакъв скрит сатанински напев, който уврежда слабата психика, знам ли...
Ебахти добрия уърлд доминейшън план
Не, наистина това не е нормално. Плаша се.
По-голяма вероятност е да си хване момче за гадже.Я нали тук имаше един голям фен на Т.Х.-то . Не знам какво е чак толкова това влечение към тях.Поради излъчването и прическите.За мен е по-добре да слушамПървоначално написано от asasfdf
Evanescence (Т.Х. са на светлинни години от таз група).
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
И аз, обаче в друг![]()
о не беее.недейте ..ни моим вече бряя![]()
кво вика- много страдам..
![]()
![]()
![]()
съжелявам,ма не можах да се сдрържа
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?