- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам известна личност
ха,и аз съм минавал през такъв перион, само че за ден - два , бях се влюбил в една от хари потър филма, абе децка му работа, сигурно съм бил на към 13 години![]()
Първоначално написано от Bill
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Да, така е. Не е влюбване. Но тя мисли, че е такова. А именно това е ненормалното. Общувам с хора на нейната възраст и мога да кажа, че не познавам нито един, който да мисли по този начин и да си пада по звездите от екрана. Аз самата също съм била на 16 и отдавна ми беше минал този период. Така че не, не е нормално.Първоначално написано от moon_flower
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1 Подкрепям..!!!Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
+1Първоначално написано от anichkaaaa
Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, brin
Да бе почти всеки я иска тука.Аз пък не я искамПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
blagodarq na vsi4ki koito pisahte!!!!!![]()
gotova sam na vsi4ko za Bill i negovite pesni!!!
Du bist meinen leben!!!
Абсолютно . ..Първоначално написано от HONDA
как искаш да не ти се смеем и да не ти се шегуваме като ти говориш глупости .кфо искаш компот ли да отворим на простотиите ти?
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
аааааааааа не,това е АДСКИЯТ аватар заклевам се ХААХАХАХАХАХАХАХПървоначално написано от Lainovoz