- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в ръста
Ами просто се сетих да ви питам има ли чак такова значение ако например момчето е леко по ниско от момичето![]()
и какво мислите.
Аз нямам такива проблемиИначе ако се обичат ... що пък не
![]()
Пука ли ти изобщо?
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
един мой приятел харесва момичета които са по-високи от него, кльощави и плоски... е вярно той е само 173 см. - лесно се намират такива.На мене честно казано ми е леко смешно така....
Въпрос на вкус! - казала мечката и си облизала гъза.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
За мен има проблем. Минимум 1,80 трябва да е![]()
аз съм 186, земаш ли ме?Първоначално написано от slun4ice
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Аааа има и други фактори но вече определено имаш един +Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
До колкото съм дочувал повечето момичета се комплексирват от по ниския ръст на момчето с което ходят(или ...) но това са само изказванки на определени личности в деиствителност да си кажа чесно незнам ...аз понеже съм едва 188-190
![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
...
Това е голям проблемПървоначално написано от FaTaL_ErRoR_mp
и означава,че си гей.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абе то няма значение .. ако си го харесвш или обичаш там момчето не виждам защо трябва чак да пускаш теми във форума. Това дали го одобряваме или не на тебе не трябва да ти влияе на решението дали да си с въпросния човек.
По темата -- Все пак е хубаво момчето да е понее малко по-високо.. иначе и на мене ми става смешно като видя обратната комбинация...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
не му пукаПървоначално написано от HONDA
не казвам ,че моя случай е такъв , просто ми доийде на ума![]()
![]()
Предпочитам да е висок колкото мен или малко по-висок.
Любовта граници няма, но аз лично не се заглеждам в по-ниски от мен...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ако обичаш човека не би трябвало да има абсолютно никакъв проблем!
а за тея който казват че е огромен проблем-е добре де,ама ако срещнете перфектното иначе момче за вас-красив,мил,добър и т.н. и той е малко по-нисък от вас,какво?! Ще го зарежете заради това?! доста е тъпо....
Гаджето е по нисък от мен...преди беше по-очевидна разликата,сега-не толкова понеже той се издължава,а аз съм спряла да раста вече,та сега е почти колкото мен,но това за мен никога не е било проблем...![]()
Просто няма да ме привлече чисто физически и ще гледам на него само като на приятел..Първоначално написано от 6emet4e
Няма да тръгна с него че да трябва да го зарязвам. Освен това щом е по-нисък значи няма да е перфектния за мене.
Знам че звучи глупаво но всеки си има някакви критерии все пак![]()
И бившият съпруг, и настоящият приятел на сестра ми са по-ниски от нея. А тя не е висока жена-167-8 св е. Тя такива харесва-да са по-ниски и по-пълни от нея, да са като мечета и до тях да изглежда слаба и стройна.......всеки с критериите си. Аз обаче съм висока 165 см и просто по-ниско момче от мен едва ли ще намаря. И все пак-не е най-важното и бах преглътнала някой см повече или по-малко. Мъжът ми е точно с 10 см по-висок от мен и ме устройва перфектно. За slun4ice той е направо нисък, а аз си кривя врата, за да го целуна. зависи и колко си висока все пак. Ако съм 175 и ходя с някой, висок колкото приятелят на кака, ще е смешно....
Аз държа да е поне малко по-висок от мен, за предпочитане с около една глава. Мъжа е висок една глава и нещо, аз до раменете му стигам и ми е перфектен. Иначе съм 156 и примерно някой 180, както каза слънчице би изглеждал смешно до мен (била съм с такъв, че и по-висок. Неудобно е а и наистина изглежда абсурдно...).
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз лично харесвам по- високи от мен , поне с 10 см![]()
Аз съм 170-висока,но сложа ли токчета ставам поне 177и изглежда смешно до мен по- ниско момче
![]()
олее..да не дава Господ да стават такива изцепки! На мен ми изглежда мнооооООоОоооОго грозно..! Предпочита се да са момчетата по-високи в една двойка.
Щом се обичат няма значение кой колко е вискок
По-добре ли е да е висок и смешен като някъв скелет или нисък ама супер здрав?
ама ако е супер дребен и смешен като скелет вече става много..![]()